Am inghitit gresit ceva si. ( ajuuuuutooor)
Buna ziua! Am si eu o problema..o sa sune ciudat dar.. ieri eram la masa..si mancam o gogonea si dintro data mi-a venit sa rad. Si cred ca in loc sa se duca mancarea in spre stomac, s-a dus in sus spre faringe, spre nas.. Si acum simt o senzatie ciudata in nas, ca si acea senzatie pe care o ai cand iti intra apa in nas... exact aceeasi senzatie!
si simt ca e ceva acolo care ma deranjeaza..si mie frica sa nu fie ceva grav sau sa trebuiasca sa fiu operata sau chestii de genu asta :(..ce as putea face ? ce remedii in recomandati ?:s
ps. nu am alte simptome..doar senzatia aceea ciudata in nas..si uneori in gat...
si simt ca e ceva acolo care ma deranjeaza..si mie frica sa nu fie ceva grav sau sa trebuiasca sa fiu operata sau chestii de genu asta :(..ce as putea face ? ce remedii in recomandati ?:s
ps. nu am alte simptome..doar senzatia aceea ciudata in nas..si uneori in gat...
7 comentarii
* ps. cand am spus nas..*din ce am mai citit pe net* cred ca ma refeream la rinofaringe..sau faringe.. asa ceva..
mergi al un medic ORL.
e posibilsa nu fie nimic.. doar un usor traumatizm local
e posibilsa nu fie nimic.. doar un usor traumatizm local
Ok..sper si eu sa nu fie nimic grav
multumesc mult de ajutor! :)
multumesc mult de ajutor! :)
apropo: i sa mai intamplat cuiva ceva asemanator?
Buna ziua,
Ieri am inghitit o bucatica de os de vita in timp ce mancam carne fiarta cu cartofi. Era destul de ascutita, am simtit-o cand m-a zgariat putin pe gat, ce-i de facut?
Dimineata am avut un scaun normal si nu am alte simptome...
Va rog sa ma ajutati.
multimesc
Ieri am inghitit o bucatica de os de vita in timp ce mancam carne fiarta cu cartofi. Era destul de ascutita, am simtit-o cand m-a zgariat putin pe gat, ce-i de facut?
Dimineata am avut un scaun normal si nu am alte simptome...
Va rog sa ma ajutati.
multimesc
daca nu.l simti ca a ramas infipt in gat, nu te doare, nu te inteapa cand inghiti..
nu tre sa.ti mai faci griji
nu tre sa.ti mai faci griji
bine, multumesc pt rapuns!
ma gandeam la probleme gastrointestinale care pot aparea...ar trebui sa il elimim pe cale naturala fara nicio problema, asa-i?
ma gandeam la probleme gastrointestinale care pot aparea...ar trebui sa il elimim pe cale naturala fara nicio problema, asa-i?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25inghitire corp strain
- 6Mi-am inghitit proteza, va mai iesi cand fac treaba mare?
- 3Am inghitit ceva... sa fi fost un tantar sau un smoc de par
- 6A inghitit o baterie!
- 0copilul a inghitit un fermoar
- 6copil de 1 an si monezile
- 0Inghitirea unui obiect
- 0mi-a cazut o steluta de la aparatul dentar si l-am inghitit
- 1am nevoie de un raspuns
- 2Tesaturi?
- 1caserole polistiren digestiv?
- 3Dinte înghițit
- 1Copilul meu de 1 an a înghițit pudra de talc. Cat de grav este?
- 1Înghițit corp strain
- 1Inaltare înghițita
- 2Am înghițit o coroana dentara!! Ajutați ma va rog!
- 2Buna ziua - Am inghit un plastic mic de la aparatul dentar
- 2Fragment Scobitoare inghitit
Mai multe informații despre: inghitirea unui corp strain
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: