Probleme dupa ingerare corp străin (ciob sticla)
Acum 3 saptamâni am înghițit accidental ciob de sticla neobservand ca sticla de suc s-a ciobit la desfacere.Am simțit înțepătura in gât, am mancat imediat in ideea de a se prinde ciobul in mâncare.Am fost a doua zi la ORL am facut un examen cu camera dar nu s-a văzut nimic.Doctorul a zis sa revin dupa o saptamana daca durerile nu dispar. A durat o saptamana, dupa care durerea a început sa dispară.nu am mai fost la medic, dar dupa a doua saptamana durerile care păreau sa dispară se accentuasera.si practic s-au accentuat pana in a 3 a saptamana, adică pana acum cand durerile sunt mai grave.Ieri am fost din nou la ORL la alt medic, la fel dupa examenul cu camera nu s-a văzut nimic si mi-a spus ca este vorba de o nevragie esofagiana superioară. Ca tratament mi-a prescris Arcoxia 120 mg 1 pastila pe zi, algocalmin 3 pastile pe zi si Drill 4 pastile pe zi.ieri si azi am luat tratamentul dar se pare ca durerea in gât tot nu cedează. Miercuri m-am programat la RMN sa vad sigur daca mai este sau nu ciob in gât. Ce părere aveti? Ce sfaturi imi dati ? Sau ce tratament sa iau sa scap de durere?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25inghitire corp strain
- 3Am inghitit ceva... sa fi fost un tantar sau un smoc de par
- 7Am inghitit gresit ceva si. ( ajuuuuutooor)
- 6A inghitit o baterie!
- 0copilul a inghitit un fermoar
- 3am inghitit ovule
- 0Inghitirea unui obiect
- 0mi-a cazut o steluta de la aparatul dentar si l-am inghitit
- 3Dinte înghițit
- 1Copilul meu de 1 an a înghițit pudra de talc. Cat de grav este?
- 1Înghițit corp strain
- 2Inghitire ciob fetita 2 ani
- 1Am înghițit un os de pește
- 2Am înghițit o coroana dentara!! Ajutați ma va rog!
- 2Buna ziua - Am inghit un plastic mic de la aparatul dentar
- 2Fragment Scobitoare inghitit
Mai multe informații despre: inghitirea unui corp strain
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: