Probleme dupa ingerare corp străin (ciob sticla)

11-09-2016
Badica1
Nu este medic/terapeut
Badica1
Acum 3 saptamâni am înghițit accidental ciob de sticla neobservand ca sticla de suc s-a ciobit la desfacere.Am simțit înțepătura in gât, am mancat imediat in ideea de a se prinde ciobul in mâncare.Am fost a doua zi la ORL am facut un examen cu camera dar nu s-a văzut nimic.Doctorul a zis sa revin dupa o saptamana daca durerile nu dispar. A durat o saptamana, dupa care durerea a început sa dispară.nu am mai fost la medic, dar dupa a doua saptamana durerile care păreau sa dispară se accentuasera.si practic s-au accentuat pana in a 3 a saptamana, adică pana acum cand durerile sunt mai grave.Ieri am fost din nou la ORL la alt medic, la fel dupa examenul cu camera nu s-a văzut nimic si mi-a spus ca este vorba de o nevragie esofagiana superioară. Ca tratament mi-a prescris Arcoxia 120 mg 1 pastila pe zi, algocalmin 3 pastile pe zi si Drill 4 pastile pe zi.ieri si azi am luat tratamentul dar se pare ca durerea in gât tot nu cedează. Miercuri m-am programat la RMN sa vad sigur daca mai este sau nu ciob in gât. Ce părere aveti? Ce sfaturi imi dati ? Sau ce tratament sa iau sa scap de durere?
1 comentarii
0
16-08-2021, ora 08:52
Petruboy
Nu este medic/terapeut
Petruboy
Buna ziua! Ati rezolvat problema?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mierea poate proteja împotriva efectului caustic al bateriilor înghițite
  •