Inaltare înghițita
Buna ziua. Mi-am pus aparat dentar acum o luna, si medicul mi-a pus 4 inaltari. Constat astazi ca una a disparut, nu stiu unde cand si de ce. Mentionez ca respect toate indicatiile si nu mananc nimic "interzis". Este vreo problema dacă am inghitit-o? La modu sa trebuiasca sa merg la medic sau ceva. Tratamentul ortodontic nu are de suferit ca nu era una principala, ci una de rezerva
1 comentarii
Bună ziua!
Nu vă îngrijorați. O problemă reală și automat o urgență ar fi fost dacă v-ați fi înecat cu înălțarea respectivă. Cum momentul a fost depășit cu bine, dacă într-adevăr ați înghițit înălțarea inconștient, ceea ce cred că este puțin probabil să se fi întâmplat, aceasta se va elimina pe căi naturale din organism.
Nu vă îngrijorați. O problemă reală și automat o urgență ar fi fost dacă v-ați fi înecat cu înălțarea respectivă. Cum momentul a fost depășit cu bine, dacă într-adevăr ați înghițit înălțarea inconștient, ceea ce cred că este puțin probabil să se fi întâmplat, aceasta se va elimina pe căi naturale din organism.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25inghitire corp strain
- 6Mi-am inghitit proteza, va mai iesi cand fac treaba mare?
- 7Am inghitit gresit ceva si. ( ajuuuuutooor)
- 0copilul a inghitit un fermoar
- 3am inghitit ovule
- 3inhalare fulg gasca
- 0Inghitirea unui obiect
- 0mi-a cazut o steluta de la aparatul dentar si l-am inghitit
- 2Tesaturi?
- 1caserole polistiren digestiv?
- 1Copilul meu de 1 an a înghițit pudra de talc. Cat de grav este?
- 2Inghitire ciob fetita 2 ani
- 1Am înghițit un os de pește
- 0Am inghitit o sarmulita
- 2Buna ziua - Am inghit un plastic mic de la aparatul dentar
- 2Fragment Scobitoare inghitit
Mai multe informații despre: inghitirea unui corp strain
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: