urgent!!!defecatie cu sange

26-09-2010
valyro_83
Nu este medic/terapeut
valyro_83
buna ziua.m-a rugat o prietena care este plecata din tara sa caut un raspuns la problema ei.zice ca recent are sangerare cand face treaba mare, la inceput era doar la pe hartia igienica dar acum a vazut ca s-a inrosit apa din vasul de toaleta.ce sa faca?ce ar putea fi?alte simptome nu are, nu e constipata, mananca cereale zi de zi, multe fructe si totusi...
3 comentarii
0
27-09-2010, ora 01:18
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Ce virsta are prietena ta? Nimeni nu-ti va da un raspuns cert decit medicul dupa analize si investigatii complexe.Ar putea fi ceva la colon daca are pe cineva in familie cu pb. de genul asta...La fel poate fi vb. de hemoroizi daca singele este rosu, daca este negru la culoare atunci tb. sa se adreseze de urgenta unui medic gastroenterolog.
0
27-09-2010, ora 01:38
valyro_83
Nu este medic/terapeut
valyro_83
are 27ani, nu are nasteri, e normoponderala, stiu doar ca mama ei are constipatie cronica.
0
27-09-2010, ora 11:51
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Eu cred ca la 27 de ani nu poate avea ceva serios la colon decit daca are antecedente familiare.Mai curind cred ca are hemoroizi dar, oricare ar fi cauza tb. sa se adreseze gastroenterologului pt. a sti ce e de facut pe viitor.Faptul ca mama ei sufera de constipatie cr.e un motiv in plus pt. a face acest lucru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânge în scaun
  •