Sange in scaun!
Buna ziua,
Ieri am observat ceva in neregula, mai exact sange in scaun. Nu era absolut deloc amestecat cu materiile fecale si doar pe hartie, Am mai observat acest lucru la munca acum vreo 3 luni o singura data dar nu i-am dat importanta, acum este a doua oara, nu este ceva regulat. Poate fi o iritatie de la tutun (Am lasat tutunul de ieri oricum) sau pot fi cauze mai grave? Alimentatia mea nu este tocmai sanatoasa, datorita programului de la munca mananc mai mult sandwitchuri, acasa destul de multa prajeala. Din ce motive credeti ca poate fi? Pot exista probleme grave, gen tumori sau altceva la nici 20 de ani (Fara 3 luni)?
Ieri am observat ceva in neregula, mai exact sange in scaun. Nu era absolut deloc amestecat cu materiile fecale si doar pe hartie, Am mai observat acest lucru la munca acum vreo 3 luni o singura data dar nu i-am dat importanta, acum este a doua oara, nu este ceva regulat. Poate fi o iritatie de la tutun (Am lasat tutunul de ieri oricum) sau pot fi cauze mai grave? Alimentatia mea nu este tocmai sanatoasa, datorita programului de la munca mananc mai mult sandwitchuri, acasa destul de multa prajeala. Din ce motive credeti ca poate fi? Pot exista probleme grave, gen tumori sau altceva la nici 20 de ani (Fara 3 luni)?
7 comentarii
draga stefan ct, nu trebuie sa mai astepti, mergi la medic si iti va face o colonoscopie, nu e de gluma cu asta!
Nu trebuie nici sa te sperii, insa trebuie luat din pripa, ca orice ar fi, se vindeca mai usor la inceput.
Sanatate si mergi la medicul de familie!
Nu trebuie nici sa te sperii, insa trebuie luat din pripa, ca orice ar fi, se vindeca mai usor la inceput.
Sanatate si mergi la medicul de familie!
Multumesc mult pentru raspuns. Voi merge la medic cel mai probabil luni fiindca pana atunci nu imi pot lua liber de la munca. Alte pareri are cineva? Macar sa stiu la ce ma astept?
Acum 7 ani am avut o scurgere sanguina puternica; dupa colonoscopie si biopsie = cancer colon. M-am operat la un medic f.bun si nu mai am nimic! Dar s-ar putea sa ai doar o scurgere de la hemoroizi. Dar eu aveam 66 de ani!
Poate fi si ceva trecator, hemoroizii pot da aceste sangerari, mai ales daca ai o alimentatie cat de cat picanta, ori daca petreci foarte mult timp stand pe scaun, de exemplu la birou. Sangerarile acestea nu inseamna neaparat ceva grav ( bineinteles nu sunt nici de neglijat ). Nu mai bea alcool si nu mai manca nimic picant pentru vreo doua saptamani. De asemenea mananca multe fibre si ia vitamina C, vezi cum te simti dupa.
Eu cred ca nu-i nimic grav.
Eu cred ca nu-i nimic grav.
Unde as putea gasii in Bucuresti un gastroenterolog bun pentru o colonoscopie, dar la stat fiindca la privat sunt preturile cam mari?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Furuncul si scaun cu sange
- 3Scaun cu sange
- 70scaune cu mucus si sange
- 3scaun cu sange, balonari, gaze abundente
- 2scaun cu sange, balonare
- 15Scaune urat mirositoare precum un ou stricat sau puroi, ajutor!
- 6scaune cu sange in timpul ciclului menstrual
- 8boli digestive: scaun cu sange
- 7Sange dupa scaun
- 5scaun cu mucus si sange (uneori sub forma de cheag)!
- 4Constipatie cu fecale cu sange.
- 4Scaun cu sange, indigestie, voma + proteine si aminoacizi
- 4sangerare la scaun
- 4Sange scaun
- 1sangerari la scaun
- 3sange in scaun
- 1Sangerare
- 0Scaun cu singe
- 0Scaune cu mucus si striuri de sânge/ hemoragii oculte
Mai multe informații despre: Scaunele cu sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: