scaune cu sange

Va rog sa ma luminati intr-o problema care o consider grava:
- de o saptamana, in continuu, la fiecare "scaun" sangerez
- am facut investigatii (rectoscopie, parca asa se numeste si echografie abdominala) si medicul a spus ca nu e nimic grav - nu sunt hemoroizi si nici vene sparte.
- aceasta stare continua si ma sperie foarte tare.
Astept raspunsul dvs. Va multumesc.
- de o saptamana, in continuu, la fiecare "scaun" sangerez
- am facut investigatii (rectoscopie, parca asa se numeste si echografie abdominala) si medicul a spus ca nu e nimic grav - nu sunt hemoroizi si nici vene sparte.
- aceasta stare continua si ma sperie foarte tare.
Astept raspunsul dvs. Va multumesc.
3 comentarii

Daca rectoscopia nu a decelat nici o modificare locala, adica pe segmentul pe care se poate vizualiza ceva, inseamna ca exista o problema mai sus de acest segment ( rectul ). Ce virsta aveti ? Ce alte manifestari, pe linga singerare, mai aveti ?
Ce culoare are singele ? Sint informatii fara de care nu pot decit sa va recomand o colonoscopie si desigur un consult amanuntit la un medic gastroenterolog. Dr codrina
Ce culoare are singele ? Sint informatii fara de care nu pot decit sa va recomand o colonoscopie si desigur un consult amanuntit la un medic gastroenterolog. Dr codrina

Buna ziua,
Am si eu cam aceeasi problema odata la 1-2 luni, am scaun cu sange. Am observat acest fenomen cand consum alcool (ocazional) si in cantitati moderate, dar si cand am o alimentatie necorespunzatoare (+ stres). Prima data cand s-a intamplat acest lucru a fost prin clasa a 11-a (17 ani), si continua si acum (23 ani). Poate fi vorba de ulcer? Unde recomandati sa ma duc?
Am si eu cam aceeasi problema odata la 1-2 luni, am scaun cu sange. Am observat acest fenomen cand consum alcool (ocazional) si in cantitati moderate, dar si cand am o alimentatie necorespunzatoare (+ stres). Prima data cand s-a intamplat acest lucru a fost prin clasa a 11-a (17 ani), si continua si acum (23 ani). Poate fi vorba de ulcer? Unde recomandati sa ma duc?

buna ziua stiu ca e destul de vechi postul dar poate mai aveti rezolvare.si eu ma confrunt cu aceeasi situatie...cum ati rezolvat??? Craciun Fericit

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 70scaune cu mucus si sange
- 12help me: dureri groaznice de stomac
- 1scaun cu sange rosu
- 13dureri stomacale scaun cu sange
- 4cheaguri de sange in scaun!
- 3scaun de culoare neagra si pe hartie a descoperit cateva picaturi de sange
- 5scaun cu mucus si sange (uneori sub forma de cheag)!
- 3Scaun cu sange, hemoroizi si dureri intestinale
- 7Sange in scaun!
- 8Scaun cu sange, durere de spate, oboseala, durere in timpul actului sexual
- 0Sangerare anala
- 4Sange scaun
- 3sange in scaun
- 1Sangerare
- 0Constipație cu sânge și dureri abdominale
- 2Scaun cu sange dupa sex anal
- 0Mucus/Sange in scaun, cat si fara scaun
Mai multe informații despre: Scaunele cu sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: