scaune cu sange

16-06-2006
anca69
Nu este medic/terapeut
anca69
Va rog sa ma luminati intr-o problema care o consider grava:
- de o saptamana, in continuu, la fiecare "scaun" sangerez
- am facut investigatii (rectoscopie, parca asa se numeste si echografie abdominala) si medicul a spus ca nu e nimic grav - nu sunt hemoroizi si nici vene sparte.
- aceasta stare continua si ma sperie foarte tare.
Astept raspunsul dvs. Va multumesc.
3 comentarii
0
11-07-2006, ora 00:00
drcodrina
Nu este medic/terapeut
drcodrina
Daca rectoscopia nu a decelat nici o modificare locala, adica pe segmentul pe care se poate vizualiza ceva, inseamna ca exista o problema mai sus de acest segment ( rectul ). Ce virsta aveti ? Ce alte manifestari, pe linga singerare, mai aveti ?
Ce culoare are singele ? Sint informatii fara de care nu pot decit sa va recomand o colonoscopie si desigur un consult amanuntit la un medic gastroenterolog. Dr codrina
0
03-06-2007, ora 00:00
ioan1
Nu este medic/terapeut
ioan1
Buna ziua,

Am si eu cam aceeasi problema odata la 1-2 luni, am scaun cu sange. Am observat acest fenomen cand consum alcool (ocazional) si in cantitati moderate, dar si cand am o alimentatie necorespunzatoare (+ stres). Prima data cand s-a intamplat acest lucru a fost prin clasa a 11-a (17 ani), si continua si acum (23 ani). Poate fi vorba de ulcer? Unde recomandati sa ma duc?
0
21-12-2009, ora 16:55
andreey90
Nu este medic/terapeut
andreey90
buna ziua stiu ca e destul de vechi postul dar poate mai aveti rezolvare.si eu ma confrunt cu aceeasi situatie...cum ati rezolvat??? Craciun Fericit
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânge în scaun
  •