Scaun cu sange
Buna ziua! Va rog daca m-ati putea ajuta cu un raspuns- acum o sapt m-am constipat foarte tare iar din cauza fortarii am sesizat o umflatura iesita in afara, ce peste 2 zile a inceput sa sangereze destul de mult la simpla atingere si care de asemenea ma incomoda destul de mult la pozitia in sezut, uneori retrangandu-se dar asta fiind cu durere si usturime, insa iesea la cateva minute inapoi. Am mers la medicul proctolog ce in urma unui control mi-a spus faptul ca este o tromboza si pt a nu ma mai chinui a ales varianta unei anestezii usoare si inlaturarii cheagurilor. Acum urmez de 2 zile tratament cu detralex 2 pastile dim si 2 seara.. insa ceea ce m-a speriat este ca dupa primul scaun (ce am reusit sa fe foarte moale consumand multe fructe si legume ) din nou a aparut acea sangerare destul de mare ce a incetat dupa cateva minute insa numai la contactul cu apa. Mentionez ca am 32 ani si in acest moment nu am niciun fel de durere dupa acea interventie, insa m-a speriat f tare acea sangerare.. este normal sa mai sangereze asa si cam cat timp ?
2 comentarii
Buna ziua.
Din descriere pare a fi o tromboza hemoroidala. Daca vi s-a facut o interventie - trombectomie, postoperatoe e posibil sa mai sangereze pentru o perioada, pana la cicatrizare.
Din descriere pare a fi o tromboza hemoroidala. Daca vi s-a facut o interventie - trombectomie, postoperatoe e posibil sa mai sangereze pentru o perioada, pana la cicatrizare.
Am inteles, multumesc mult pt raspuns !!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scaun cu sange
- 3fumatul, scaun cu sange...
- 2singerari la scaun
- 2scaun cu sange, balonare
- 15Scaune urat mirositoare precum un ou stricat sau puroi, ajutor!
- 14fecale cu sange
- 3Scaune cu sange... cam de o spatamana cam o data pe zi
- 3ficat gras-scaun cu sange.. ce poate sa fie? ciroza?
- 2SÎNGE ÎN SCAUN
- 0scaun cu sange si mucus
- 13dureri stomacale scaun cu sange
- 3urgent!!!defecatie cu sange
- 3Scaun cu sange!
- 3scaun de culoare neagra si pe hartie a descoperit cateva picaturi de sange
- 4Sange scaun
- 0Scaun moale cu sange
- 1sangerari la scaun
- 1Scaun cu sange
- 1Scaun cu sânge.
Mai multe informații despre: Scaunele cu sange