uretritra tratata cu metronidazol.?.

03-06-2010
giotto
Nu este medic/terapeut
giotto
Doamna doctor, as vrea sa va intreb, cu aproximativ 7 saptamani in urma am luat tricomonas care a dat in uretritra, imi amintesc ca la 4 zile dupa contact au inceput sa apara simptomele, uturimi la urinare si dupa, la ejaculare, m-am dus la urolog, mi-a dat un tratament scurt cu ceclodine 500, tratamentul nu a dat cine stie ce rezultate, dar din prima zi dupa ce am luat mi-au disparut durerile de pe uretra(aproape toate), recent au inceput sa reapara niste mancarimi, m-am dus inapoi si mi-a dat metronidazol, ma uimit cat de bun este, pt. ca dupa 3 zile de administrare nu mai simt nimic pe uretra, nici o mancarime, parca e ca noua:)dar la inceputul tratamentului am avut o stare de ameteala usoara si un pic de durere de cap dar dupa incet incet a disparut, este normal asa ceva?
3 comentarii
0
03-06-2010, ora 21:22
giotto
Nu este medic/terapeut
giotto
Acum am incetat tratamentul si totul revine la normal, dar...este un medicament foarte nociv pt corp pt. ca la multe persoane are anumite reactii, dar bun pt tricomonas, mi-au disparut acele usoare mancarimi care le aveam pe uretra, sper sa nu apara din nou.dupa un timp
0
04-06-2010, ora 13:14
giotto
Nu este medic/terapeut
giotto
Nu sa mai confruntat nimeni cu efectele adverse ale metronidazolului?
0
03-02-2021, ora 10:19
David_C_J
Nu este medic/terapeut
David_C_J
Astazi am inceput si eu tratament cu metronidazol. Te tin la curent cum a evoluat, pentru ca si eu am mancarimile in uretra.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.