zgomote in urechi cu o presiune care revine in fiecare saptamina cu tensiune
buna ziua
tatal meu are 74 e ani si de cateva saptamini zgomotele in urechi au devenit foarte puternice si face si tensiune precizez ca am fost la dopler nu a iesit decat o ingrosare difuza mai mult domnul doctoe spune ca ar fi cervicala, am facut audiograma cu urechea dreapta aude 55 la suta cu cea stanga 40 la suta ne au recomandat aparate, as vrea sa va intreb daca aceste aparate ajuta la diminuarea zgomotelor.are urmatorul tratament
pt tensiune tertesif si atacand, betaserc si tanakan, are trombostop de 5 ani de la niste fibrilatii, concor si coldarone cate o jumatate din fiecare, inr 2, 56.Dupa o saptamina s au mai diminuat dar apar acele presiuni care pleac din urechea stanga dar nu mai sunt asa puternice.Puteti sa mi oferiti o alta schema de tratament.va multumesc
tatal meu are 74 e ani si de cateva saptamini zgomotele in urechi au devenit foarte puternice si face si tensiune precizez ca am fost la dopler nu a iesit decat o ingrosare difuza mai mult domnul doctoe spune ca ar fi cervicala, am facut audiograma cu urechea dreapta aude 55 la suta cu cea stanga 40 la suta ne au recomandat aparate, as vrea sa va intreb daca aceste aparate ajuta la diminuarea zgomotelor.are urmatorul tratament
pt tensiune tertesif si atacand, betaserc si tanakan, are trombostop de 5 ani de la niste fibrilatii, concor si coldarone cate o jumatate din fiecare, inr 2, 56.Dupa o saptamina s au mai diminuat dar apar acele presiuni care pleac din urechea stanga dar nu mai sunt asa puternice.Puteti sa mi oferiti o alta schema de tratament.va multumesc
4 comentarii
Gabriela draga,
DACA un medic i-a dat acest tratament- in urma unor consultatii si analize,
tu vii si soliciti ALT tratament pe nevazute?!?
oare crezi ca cineva- orice medic iti va raspunde-
va putea sa-ti de-a ALT tratament/////?
of...
sanatate tatalui
DACA un medic i-a dat acest tratament- in urma unor consultatii si analize,
tu vii si soliciti ALT tratament pe nevazute?!?
oare crezi ca cineva- orice medic iti va raspunde-
va putea sa-ti de-a ALT tratament/////?
of...
sanatate tatalui
Dumneavoastra nu intelegeti ca tot are presiune si zgomote care pleaca e la acea ureche insuportabille eu am cerut parerea domnului doctor poate mai exista ceva si e calmare.
scuza-ma...
NU ai precizat pt calmare.
te citez:
"Puteti sa mi oferiti o alta schema de tratament."
si eu, la asta ti-am raspuns.
Iertare.
poate iti va raspunde un medic, pt ceva tratament de calmare.
ii doresc sanatate.
NU ai precizat pt calmare.
te citez:
"Puteti sa mi oferiti o alta schema de tratament."
si eu, la asta ti-am raspuns.
Iertare.
poate iti va raspunde un medic, pt ceva tratament de calmare.
ii doresc sanatate.
Buna seara!
Domnul, doctor solicit sprijinul, dumneavoastra in urmatoarea problema, cu care se confrunta sotul meu:
El nu se afla in tara, si de ceva timp, acuza durere la gat, crezind ca este de la curent, dar aceasta durere s-a accentuat si de la lobul urechii in jos are o umflatura, care al si doare, el spune ca al jeneaza ca si cum ar avea o vena sucita si al doare si capul.Tin sa va precizez ca doar ce a terminat de luat augmentin.Ma puteti ajuta, ce ar putea sa fie si ce imi recomandati ??
va multumesc anticipat!!
Domnul, doctor solicit sprijinul, dumneavoastra in urmatoarea problema, cu care se confrunta sotul meu:
El nu se afla in tara, si de ceva timp, acuza durere la gat, crezind ca este de la curent, dar aceasta durere s-a accentuat si de la lobul urechii in jos are o umflatura, care al si doare, el spune ca al jeneaza ca si cum ar avea o vena sucita si al doare si capul.Tin sa va precizez ca doar ce a terminat de luat augmentin.Ma puteti ajuta, ce ar putea sa fie si ce imi recomandati ??
va multumesc anticipat!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri si pocnituri la urechi
- 9De vreo trei sapatamani simt o mancarime in urechi care este accentuata noaptea
- 1ma doare urechea
- 7ureche infundata de 3 luni
- 9Tinitus redeclansat
- 5durere ale urechii !!!... sa fie otita ???
- 7De cateva zile am o mancarime in urechea dreapta
- 5urechi inflamate, imediat la intrarea in canal, mai mare ca si cum ar fi un lichid acolo
- 3de vreo saptamana am dureri in spatele urechilor
- 1urechi infundate
- 2Zgomot urechea dreapta
- 7Urechi fierbinti si rosii de vreo 3 zile
- 2La înghiţire aud pocnituri în urechea dreaptă
- 1ma doare urechea stanga simt parca imi baga cineva un cutit
- 5Intepaturi urechi
- 3zgomot pulsatil puternic in ureche
- 2Senzatie de apa in urechi
- 2Zgomot in ureche
- 2Beşicuţe pe parte a superioară a urechii drepte
Mai multe informații despre: Urechea zgomotul in ureche