Am o problema cu urechea.
Buna ziua domnule doctor, de câțiva ani am
O problema cu o ureche, un timp mi-a fost înfundată, imi curgea un lichid alb-gălbui, urat mirositor si deseori dând cu mâna asa se auzea ceva pleoscăind ca ceva lichid înăuntru, o perioada mi s-a fost desfundat si nu mai aveam nimic iar de vreo 2-3 săptămâni am din nou aceeași problema, curge un lichid alb-gălbui, mirositor, am urechea înfundată si același pleoscăit cand apăs cu degetul, oare de la ce sa fie? E ceva grav daca imi puteți spune? Tin sa precizez ca am pus de ceva timp vată îmbibată cu bitter suedez.
O problema cu o ureche, un timp mi-a fost înfundată, imi curgea un lichid alb-gălbui, urat mirositor si deseori dând cu mâna asa se auzea ceva pleoscăind ca ceva lichid înăuntru, o perioada mi s-a fost desfundat si nu mai aveam nimic iar de vreo 2-3 săptămâni am din nou aceeași problema, curge un lichid alb-gălbui, mirositor, am urechea înfundată si același pleoscăit cand apăs cu degetul, oare de la ce sa fie? E ceva grav daca imi puteți spune? Tin sa precizez ca am pus de ceva timp vată îmbibată cu bitter suedez.
1 comentarii
1. Bitter se pun ureche.. 5-6 pic. peste 1 minut se usuca cu servetelul de hartie
2 secretia di urecvhe are ca si cauza o problema de digestie, alilmentatia incorecta. laptele si dulciurile cu crema si lapte praf..Sistemul limfatic arunca prin ureche acea ilmfa.. care intretine cresterea Stafilococului
3 cauta un medic ORL.. la care sa mergi pentru tualeta auriculara si tratament local
4 nu curati urechea cu betisoare nicodata
2 secretia di urecvhe are ca si cauza o problema de digestie, alilmentatia incorecta. laptele si dulciurile cu crema si lapte praf..Sistemul limfatic arunca prin ureche acea ilmfa.. care intretine cresterea Stafilococului
3 cauta un medic ORL.. la care sa mergi pentru tualeta auriculara si tratament local
4 nu curati urechea cu betisoare nicodata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17ureche infundata chiar si dupa tratament
- 37In urma unei viroze, acum 2 sapt., am ramas cu urechea infundata
- 13Ureche infundata si imi aud vocea dogita
- 1ureche infundata
- 4ce sa mai fac?
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 8De un an si jumatate ma confrunt cu vertij
- 1urechi si nas infundate
- 4urechi infundate in urma unei raceli
- 0Ureche infundata
- 1ureche infundata dar fara dureri
- 1Urechi inrosite si senzatie de infundare
- 3Urechi infundate dupa actul sexual
- 2Ureche infundata cu coajba
- 3Tiuit in ureche si ureche infundata dupa club
- 1Ureche înfundată
- 1Ureche infundata dupa ce durerea a trecut
- 1Ureche infundata plus ecou