ureche
Buna ziua! Am facut baie si m-am curatat in ureche cu betisoarele speciale, atenta, cu grija, asa cum fac de obicei. De data acesta, dupa cateva ore, ambele urechi, au inceput sa ma doara, urechea stanga mai acut, nu suport nici macar sa-mi ating urechea, ma doare.Am mers la farmacie, i-am povestit farmacistei, mi-a dat picaturile octocalm, le-am folosit, nu m-au linistit in niciun mod, chiar peste noapte durerea s-a amplificat, simt o presiune si o zvacnire, nu pot sa stau cu capul pe perna, mai ales pe partea stanga, de durere.Va rog sa-mi spuneti ce poate fii, ce trebuie sa fac, sa astept sa vad daca totusi octocalmul va avea efect, sau sa merg urgent la orl-ist? Va multumesc anticipat!
2 comentarii
mergeti la orl-ist cu cat mai repede..cu atat mai bine..in caz ca aveti infectie acolo nu e bine sa stea nici un minut in plus netratata.
Daca pana luni nu ai cum sa mergi la ORL mergi la farmacie si cumpara Garasone picaturi auriculare si nu mai pune otocalm daca acesta nu-si face efectul.Pune in ureche 2 pic de trei ori pe zi si luni du-te cu trimitere la un control.Sarbatori fericite!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Probleme ureche
- 3durere de ureche
- 11ciuperca netratabila?
- 1Ureche infundata
- 3ciuperca de la betisoarele de urechi
- 1durere la urechea stanga
- 10ciuperca in ureche si infectie cu mai multe bacterii
- 9trebuie sa consult medic ORL, stomatolog sau neurolog?
- 3imediat ce vb la telefon ma dor urechile
- 6Sangerarea urechii la copii
- 1mi-am spart timpanul cu un betisor
- 1Clei negru
- 1Timpan cu leziuni la bebe de un an jumatate??
- 1Vata betisor ramasa in ureche
- 4Problema cu urechea stanga
- 2Leziune usoara la ureche, la copil de 2 ani
- 1Ureche
Mai multe informații despre: betisoarele de urechi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: