Timpan cu leziuni la bebe de un an jumatate??
Buna, va rog sa ma ajutati cu o parere! Bebe si-a introdus un bat de urechi de adulti intr-o ureche. A venit la mine plangand cu batul intins...se tinea de ureche. Pentru ca s-a linistit repejor, nu am luat prea in serios intamplarea, dar a doua zi mi s-a parut ca urechea este murdara si curantand usor cat s-a putut, am vazut ca betisorul s-a murdarit mai mult ca de obcei (culoare spre maroniu). Medicul e in concediu de odihna, asa ca asistenta mi-a dat o trimitere la orl. pediatrie(abia peste 4 zile am reusit sa programam)doar sa verificam, sa ne linsitim. Nici dansa nu credea ca ar fi vreo problema sin moment ce bebe nu acuza dureri si totul decurge normal. O alta asistenta(aceasta lucreaza la clinica de pediatrie) careia i-am povestit patania, m-a sfatuit sa ii pun otocalm ca preventie...pana ajungem la control. I-am pus cand a adormit si stupoare: S-a trezit plangand si mi-a trebuit vreo jum. de ora ca sa il linistesc. Am spalat urechea cat de bine s-a putut si s-a linistit. Ce poate fi? De ce a plans? Posibil sa fie vreo leziune acolo? Dar de ce l-a deranjat de la otocalm? Va rog sa ma ajutati!
1 comentarii
1.sa vorbit mult la TV si sa scris is pe forum
URECHEA NU se curata cu betsoare
nu trebuei sa existe in casa betisoare..mai cu seama sa le ajunga copilul
2 daca se suspecteaza o perforatie de timpan..NU se pune nimic in ureche si mai cu seama NU se spala urechea si nu trebuei sa ajunga apa in ureche
3 numai un medic ORL..dupa consult cu otoscopul.. o sa psuna daca e rupta doar piele in conduct sau este perforat timpanul
URECHEA NU se curata cu betsoare
nu trebuei sa existe in casa betisoare..mai cu seama sa le ajunga copilul
2 daca se suspecteaza o perforatie de timpan..NU se pune nimic in ureche si mai cu seama NU se spala urechea si nu trebuei sa ajunga apa in ureche
3 numai un medic ORL..dupa consult cu otoscopul.. o sa psuna daca e rupta doar piele in conduct sau este perforat timpanul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Timpan spart din nou!?
- 10sindrom vertiginos
- 9spalaturi auriculare = timpan perforat?
- 9timpan distrus sau nu 2
- 11Deplasare de timpan?
- 3Rinita hipertrofica bilaterala + timpan mat
- 7Ajutor! Imi sangereaza urechea
- 11ciuperca netratabila?
- 3timpan spart
- 3ciuperca de la betisoarele de urechi
- 2imi curge sange din ureche
- 0Infectie in ureche, rana, scurgeri si mancarimi.
- 2Timpan perforat la un copil de 12 ani
- 1Amorteala timpan ureche dreapta
- 2Timpan spart
- 8cum stiu daca are timpanul perforat
- 7perforatie de timpan
- 2Operatie de timpan rupt
- 1timpan perforat
Mai multe informații despre: timpanul betisoarele de urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: