Timpan cu leziuni la bebe de un an jumatate??
![andreeabanica](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna, va rog sa ma ajutati cu o parere! Bebe si-a introdus un bat de urechi de adulti intr-o ureche. A venit la mine plangand cu batul intins...se tinea de ureche. Pentru ca s-a linistit repejor, nu am luat prea in serios intamplarea, dar a doua zi mi s-a parut ca urechea este murdara si curantand usor cat s-a putut, am vazut ca betisorul s-a murdarit mai mult ca de obcei (culoare spre maroniu). Medicul e in concediu de odihna, asa ca asistenta mi-a dat o trimitere la orl. pediatrie(abia peste 4 zile am reusit sa programam)doar sa verificam, sa ne linsitim. Nici dansa nu credea ca ar fi vreo problema sin moment ce bebe nu acuza dureri si totul decurge normal. O alta asistenta(aceasta lucreaza la clinica de pediatrie) careia i-am povestit patania, m-a sfatuit sa ii pun otocalm ca preventie...pana ajungem la control. I-am pus cand a adormit si stupoare: S-a trezit plangand si mi-a trebuit vreo jum. de ora ca sa il linistesc. Am spalat urechea cat de bine s-a putut si s-a linistit. Ce poate fi? De ce a plans? Posibil sa fie vreo leziune acolo? Dar de ce l-a deranjat de la otocalm? Va rog sa ma ajutati!
1 comentarii
![Dr. Flueraru Valeriu](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
1.sa vorbit mult la TV si sa scris is pe forum
URECHEA NU se curata cu betsoare
nu trebuei sa existe in casa betisoare..mai cu seama sa le ajunga copilul
2 daca se suspecteaza o perforatie de timpan..NU se pune nimic in ureche si mai cu seama NU se spala urechea si nu trebuei sa ajunga apa in ureche
3 numai un medic ORL..dupa consult cu otoscopul.. o sa psuna daca e rupta doar piele in conduct sau este perforat timpanul
URECHEA NU se curata cu betsoare
nu trebuei sa existe in casa betisoare..mai cu seama sa le ajunga copilul
2 daca se suspecteaza o perforatie de timpan..NU se pune nimic in ureche si mai cu seama NU se spala urechea si nu trebuei sa ajunga apa in ureche
3 numai un medic ORL..dupa consult cu otoscopul.. o sa psuna daca e rupta doar piele in conduct sau este perforat timpanul
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme cu auzul
- 3Imi puteti da un sfat cum sa-mi vindec urechea prin tratament suportat de casa de asigurari?
- 9spalaturi auriculare = timpan perforat?
- 8timpan perforat
- 5Deficienta velo-palatina.. Se mai poate face ceva in cazul meu, pentru a-mi recupera auzul?
- 15timpanul este perforat?
- 11Probleme ureche
- 0Timpanul spart
- 3timpan perforat
- 1durere la urechea stanga
- 4gaurica in timpan
- 4am scapat apa in ureche (multa)
- 0Infectie in ureche, rana, scurgeri si mancarimi.
- 7Am primit o palma peste ureche si mi s-a fisurat timpanul
- 1Fisura de timpan
- 0Nu este timpan zgariat
- 2Vajait in urechi
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 3Cum se comporta un copilas de 1an si jumatate dc are timpanul perforat?
- 1Ureche urat mirositoare
Mai multe informații despre: timpanul betisoarele de urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: