cos in ureche

31-10-2009
Tania00
Nu este medic/terapeut
Tania00
Buna ziua,

De cateva zile am o umflatura in ureche, despre care cred ca este un cos in piele..problema este ca s-a umflat foarte mult si ma doare la orice atingere a urechii. Se afla adanc in ureche, De precizat ca folosesc zilnic betisoare pentru igiena urechi, dar am citit ca acestea pot provoca infectii, si ca de asemeni poate fi vorba de un furuncul defapt. Va rog sa-mi spuneti parerea dumneavoastra si eventual un tratament. Va multumesc!
2 comentarii
0
01-11-2009, ora 14:45
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
intradevar poate fi un furuncul sau o otita externa.. provocata de acele betisoare !
Le arunci cat mai departe si nu mai curati urechea cu nimic( stergi cu prosopul cat potisa ajungi.. si in interior.. usuci urechea cu uscvatorul de par)
Acum trebue sa ei un antibiotic, un antiinflamator.. si maine sa mergi urgent la ORL
0
26-09-2012, ora 18:46
claudd1u
Nu este medic/terapeut
claudd1u
Buna ziua, aceeasi problema o am si eu, de cateva zile mi-a aparut o umflatura in ureche probabil "furuncul", sa umflat si nu mai aud foarte bine, am fost la medicul de familie dar nu mi-a dat trimitere la ORL, mi-a dat un tratament, Oxacilina 500 Mg si Brufen 400 mg, nu ma doare dar ma aud infundat cu urechea stanga. Va rog sa-mi spuneti si dumneavoastra parerea. Va multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.