Ureche infundata
buna ziua
acum cam o luna, doua luni, am fost la cabinetul ORL si doctorul mi a scos cateva dopuri din ambele urechi. mi a zis sa nu mai bag betisoare, insa...
am fost si la mare, am bagat capul in apa, mi-am infundat urechile. atunci mi-a trecut. azi am bagat un betisor si m-am scarpinat, caci ma manca urechea. acu simt urechea infundata. ce pot sa fac? sa-mi pun apa oxigenata si apa calda, ca la cabinetul ORL, sau sa ma duc direct la cabinet? e ceva rau?
acum cam o luna, doua luni, am fost la cabinetul ORL si doctorul mi a scos cateva dopuri din ambele urechi. mi a zis sa nu mai bag betisoare, insa...
am fost si la mare, am bagat capul in apa, mi-am infundat urechile. atunci mi-a trecut. azi am bagat un betisor si m-am scarpinat, caci ma manca urechea. acu simt urechea infundata. ce pot sa fac? sa-mi pun apa oxigenata si apa calda, ca la cabinetul ORL, sau sa ma duc direct la cabinet? e ceva rau?
1 comentarii
buna seara.am fost la piscina si dupa cateva scufundari mi sa infundat urechea apoi am venia acasa si am dedus ca am un dop de ceara pe care am incercat sa l scot dar nu am reusit.si ma doare un pik, se poate elima dopul cu apa oxigenata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1cojite in ureche
- 9lovitura la ureche
- 2ureche
- 15timpanul este perforat?
- 1Ureche perforata?
- 2cos in ureche
- 11Probleme ureche
- 1probleme cu urechea
- 3timpan perforat
- 3ciuperca de la betisoarele de urechi
- 2imi curge sange din ureche
- 0Infectie in ureche, rana, scurgeri si mancarimi.
- 1Pt d-nul doctor Flueraru Valeriu
- 3imediat ce vb la telefon ma dor urechile
- 1mi-am spart timpanul cu un betisor
- 1Timpan cu leziuni la bebe de un an jumatate??
- 0Sangerare ureche copil
- 1Ureche
Mai multe informații despre: betisoarele de urechi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: