Durere ureche

10-02-2019
Iulian1976
Nu este medic/terapeut
Iulian1976
Buna ziua. Ma confrunt cu o durere de urechea stinga, de 5 luni. Totul se trage din cauza ca am mers cu fereastra din dreapta, de la masina deschisa, dupa 3-4 zile am ajuns cu ambulanta la spital cu dureri groaznice de ureche, ceafa si frunte si am vomitat in salvare, la spital mi-au facut o tomografie si au zis ca nu am sinuzita si mi-au dat o fiola de algocalmin si m-au trimes acasa. Dupa alte 3 zile tot noaptea, am ajund din nou cu salvarea la spital, tot cu dureri de urechi ceafa si cap, mi-a dat o reteta sa cumpar o crema cu care sa ma ung pe ceafa si apoi mi-au zis sa ma duc la psihiatrie... m-am simtit umilit pina la ultima celula din corp..., mi-au spus sa plec, am cerut o fiola de algocamnin, dar nu mi-au dat, si am asteptat afara in statia de autobuz, pina a deschis la farmacie, si mi-am cumparat Nurofen Forte. Am inceput sa ma tratez singur dupa internet, cu antibiotice, paracetamol, ibuprofen, ceaiuri si tot asa ma chinui de 5 luni.Am fost la un o clinica si mi sa facut o aspiratie in ureche si mi sa spus sa mestec guma si bomboane si sa pun in ureche Rivanol si Betadine de 4 ori pe zi cite 3-4 picaturi, 5 zile consecutiv. M-am dus la o alta clinica, circa 3 saptamni in urma si mi-au facut o audiograma si mi-a spus ca am nervul urechii afectat si mi-a dat un tratament pentru o luna Piracetam, Sermino si Tanakan, cite o pastila din fiecare dupa parinz. Am facut intocmai, dar urechea stinga o am infundata si simt ceva inauntru, parac ar fi un glod o masa..nu inteleg ce si nu stiu cit poate fi de grav. In tot acest timp nu am facut febra, doar la inceput, am avut probleme cu lumina, ma dureau ochii la lumina, ma durea capul ingrozitor si durere de ureche si mi se umflasera niste noduri pe sub git. Acuma nu am nici febra, nu ma mai dor nici ochii si nici capul, singurul lucru care ma deranjeaza este urechea infundata...parca as avea o boaba de fasole, o simt cind mestec si cind imit guma de mestecat si citeodata paraca ma ia durera de git, dar dau cu albastru de metil si imi trece, auzul este bun si nu mi se pare sa fie afectat foarte mult, poate o idee din cauza acelei "unflaturi" (nod) in ureche.Din cauza acelei umflaturi, am o mica durere si discomfort cind stau cu capul pe perna, pare ca perna ma apasa cumva si ma doare in ureche. De 5 luni evit sa ies afara din casa, stau cu caciula in cap si cind dorm, iar ziua pun un fular la gura, simt ca aerul cald din fular ma linisteste oarecum.Ma puteti ajuta cu un sfat ? va rog ! Multumesc frumos !
2 comentarii
0
10-02-2019, ora 07:52
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. La urgenta.. se merge doar odată. In seara când e chear urgent. Acolo nu prea se face medicină și pentru asta a doua zi se merge la medic de familie și specialiști.
Asta e logica de ce nu se mai merge a doua zi la urgenta.
2. Mergi sa faci o radiografie la rădăcina dinților și consult stomatologic. O infecție ascunsa da complicații
3. Poate e cazul sa mergi la gastrologie. Un reflux gastro esofagian poate sa irita gâtul până sus langa ureche.
4. Citește pe forum despre otita seroasa
0
27-02-2019, ora 16:34
Reyi
Nu este medic/terapeut
Reyi
Iulian1976 cum te mai simi?
si eu am o durere de ureche de vreo 2 luni de care nu scap..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când sunt indicate antibioticele în otită/ otalgie (durerea de ureche)
  •