Ma dor urechile dupa ce am fost la mare!
Am fost in weekend la mare si de 2 zile ma doare ingrozitor urechile, adica mi s a infundat putin, ma inteapa si chiar ma mananca uneori.Am aceste simptome atat noaptea cat si ziua, am cautat doctori dar se pare ca nu e asa de usor sa ajungi la unul, chiar si particular.
intr-un final am dat de o asistenta care a fost draguta si m-a consultat, mi-a zis ca nu am nimic la timpan ci ca am canalul unflat, de asemenea mi-a mai pus in urechi un pansament cu o solutie care a zis ea ca o sa imi faca bine (si chiar mi-a facut). Mi-a sugerat sa iau oxacilina si cand ma doare sa iau si algocalmin.
As dori sa stiu ce solutie ar fi aceea.
va multumesc anticipat pentru ajutor!
intr-un final am dat de o asistenta care a fost draguta si m-a consultat, mi-a zis ca nu am nimic la timpan ci ca am canalul unflat, de asemenea mi-a mai pus in urechi un pansament cu o solutie care a zis ea ca o sa imi faca bine (si chiar mi-a facut). Mi-a sugerat sa iau oxacilina si cand ma doare sa iau si algocalmin.
As dori sa stiu ce solutie ar fi aceea.
va multumesc anticipat pentru ajutor!
2 comentarii
Nu sunt medic dar si eu patit la fel, insa cu o singura ureche de asemenea, cred, am canalul umflat.Mama mea are deja prescris de la medic un unguent si niste picaturi dinainte de asta, dar le'a folosit si ii e mai bine.Grija mare cu urechile, am o cunostinta la care probabil s'a agravat, incat a facut febra.Sanatate!
Du-te la o consultatie la ORL.nu mai astepta caci trebuie sa faci un tratament daca vrei sa-ti treaca.daca nu problema ta se va agrava.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 7durere ureche stanga
- 42 ani de dureri insuportabile ale urechilor
- 11Probleme ureche
- 3Dureri urechea stanga
- 8M-am intors de la mare cu dureri de urechi
- 3Durere mare in ureche
- 10Durere de cap si ureche
- 3Eczema care se muta dintr-un loc in altul, de aproape 8 ani... acum s-a instalat in ureche
- 8probleme de auz si conjunctivita
- 1dureri de masele si ureche
- 3o problema cu gatul, urechea capul in partea dreapta...
- 1intepaturi in ureche
- 4ma doare urechea si imi curge
- 2Durere puternica la nivelul urechii
- 0Durere ureche
- 0Amigdala dreapta umflata, durere de ureche la frig.
- 1Durere ureche fetiță 9ani
Mai multe informații despre: durerea de ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: