Durere deasă de ureche
Buna ziua Am si eu mare nevoie de un sfat de la Dumneavoastră vă rog frumos De câteva luni de zile ma confrunt cu niste dureri de ureche (dreaptă) Am fost o dată la un medic si sa uitat in ureche si mia zis ca am urechea iritată la timpan si mai ceva dar nu mia zis a rămas în dubii..Durerea e asa de nașpa merge pe toată urechea si in spatele urechii De la această durere ma mai doare si ochiul si capul Nu stiu ce sa fac Nu prea am cum sa explic prin scris.. Folosesc niste picături otis dar nu ma ajuta deloc
4 comentarii
Ai infecții dentare pe acea parte??
Nu chiar nu am Am citit ce ati comentat la alti oamenii Dar eu merg regulat la dentist si nu am nici o carie macar Mereu m-am tratat
alta posibilitate de ce sa doara ureche..este inflamatia din Rinofaringe, acolo in sptele nasului.. ajunge mucoasa faringelui.. care este legata cu esofagul de tractul digestiv
unele greseli in alimentaie seara, duc la reflux gastro eosfagian in somn, acidul gastric urca pana in rinofaringe si inflameaza mucoasa si Trompa lui Eustache, antreneaza si nervii care duc la ureche. gasesti pe forum ce alimente nu e bine sa consumi seara. folosesti un Antiacid la culcare.. când stii ca ai consumat ceva incorect
citeste si Catar tubar, Otalgie reflexa
unele greseli in alimentaie seara, duc la reflux gastro eosfagian in somn, acidul gastric urca pana in rinofaringe si inflameaza mucoasa si Trompa lui Eustache, antreneaza si nervii care duc la ureche. gasesti pe forum ce alimente nu e bine sa consumi seara. folosesti un Antiacid la culcare.. când stii ca ai consumat ceva incorect
citeste si Catar tubar, Otalgie reflexa
Dar as putea folosi niste picături ceva
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Simt ca tot sistemul nas-gat-urechi e la pamant
- 2Dureri ureche si operatie de amigdale
- 9dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla
- 5Durere in gat care pleaca spre urechi
- 0Dureri de ureche
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 6dureri soc in gat si ureche
- 12ma doare urechea si e ceva umflat dupa ureche
- 2Durere ureche, maxilar, osul de sub ochiul drept
- 8Durere de ureche persistenta
- 1Durere de ureche insotita de dureri de dinți inclus maxilar