Durere deasă de ureche

09-04-2020
Andreea cristina
Nu este medic/terapeut
Andreea cristina
Buna ziua Am si eu mare nevoie de un sfat de la Dumneavoastră vă rog frumos De câteva luni de zile ma confrunt cu niste dureri de ureche (dreaptă) Am fost o dată la un medic si sa uitat in ureche si mia zis ca am urechea iritată la timpan si mai ceva dar nu mia zis a rămas în dubii..Durerea e asa de nașpa merge pe toată urechea si in spatele urechii De la această durere ma mai doare si ochiul si capul Nu stiu ce sa fac Nu prea am cum sa explic prin scris.. Folosesc niste picături otis dar nu ma ajuta deloc
4 comentarii
1
09-04-2020, ora 20:48
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Ai infecții dentare pe acea parte??
0
09-04-2020, ora 21:52
Andreea cristina
Nu este medic/terapeut
Andreea cristina
Nu chiar nu am Am citit ce ati comentat la alti oamenii Dar eu merg regulat la dentist si nu am nici o carie macar Mereu m-am tratat
0
10-04-2020, ora 08:49
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
alta posibilitate de ce sa doara ureche..este inflamatia din Rinofaringe, acolo in sptele nasului.. ajunge mucoasa faringelui.. care este legata cu esofagul de tractul digestiv
unele greseli in alimentaie seara, duc la reflux gastro eosfagian in somn, acidul gastric urca pana in rinofaringe si inflameaza mucoasa si Trompa lui Eustache, antreneaza si nervii care duc la ureche. gasesti pe forum ce alimente nu e bine sa consumi seara. folosesti un Antiacid la culcare.. când stii ca ai consumat ceva incorect
citeste si Catar tubar, Otalgie reflexa
0
10-04-2020, ora 20:00
Andreea cristina
Nu este medic/terapeut
Andreea cristina
Dar as putea folosi niste picături ceva
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când sunt indicate antibioticele în otită/ otalgie (durerea de ureche)
  •