Otită externă - tratament- doar picături?
Bună seara. Am fost ieri la ORL și am fost diagnosticată cu otită externă. Mă doare teribil dacă cineva îmi atinge pavilionul, canalul auditiv este îngustat, auzul nu mai este atât de bun, am o durere pulsantă în partea aceea și îmi aud inima bătând în ureche.
Ieri, medicul m-a aspirat acolo, mi-a spus că nu am puroi, doar secreţii, mi-a băgat un pansament înmuiat cu ceva în canal și mi-a prescris doar 2 picaturi de Betabioptal de 3 ori pe zi + antiinflamator. Întrebarea mea este: e normal? Data trecută când m-a durut așa am făcut injecţii. Acum 2 dăţi am luat ciprofloxacină. Acum nu am primit nimic de luat oral. Ce credeţi? Să merg și la alt doctor? Mă doare de mor.
Mulţumesc.
Ieri, medicul m-a aspirat acolo, mi-a spus că nu am puroi, doar secreţii, mi-a băgat un pansament înmuiat cu ceva în canal și mi-a prescris doar 2 picaturi de Betabioptal de 3 ori pe zi + antiinflamator. Întrebarea mea este: e normal? Data trecută când m-a durut așa am făcut injecţii. Acum 2 dăţi am luat ciprofloxacină. Acum nu am primit nimic de luat oral. Ce credeţi? Să merg și la alt doctor? Mă doare de mor.
Mulţumesc.
1 comentarii
1. Otite externe repetate fac doar persoanele supraponderale cu risc de diabet. Corect???
2. Excludem lactatele și dulcele din alimentatie
3. Tavanic 500 mg 1 pe zi
4 flamexin plic 1 zi plus alt antiinflamator la nevoie
5. După picături urechea se usucă cu șervețele de hartie. În interior. Aer cald de la uscătorul de par.
2. Excludem lactatele și dulcele din alimentatie
3. Tavanic 500 mg 1 pe zi
4 flamexin plic 1 zi plus alt antiinflamator la nevoie
5. După picături urechea se usucă cu șervețele de hartie. În interior. Aer cald de la uscătorul de par.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in primavara anului trecut am suferit o hipoacuzie brusc instalata la urechea dreapta
- 20Otita externa?
- 5sambata noaptea mi s-a infundat urechea si duminica mi-a zis ca am otita externa
- 1otita externa micotica
- 5fractura pertrohanteriana dupa ce a alunecat si a cazut
- 3otita externa - este vindecabila in totalitate?
- 3Raceli repetate si otita
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 3Otita externa - Nu mai aud !
- 5Otita externa furunculoasa
- 1am o ureche infundata de un an de zile, in urma unei otite
- 5otita externa si interna
- 1otita externa acuta
- 4tratament otita cronica supurata acutizata bilaterala cu ecoli pseudomonas si otita externa
- 1Otita micotica tratament
- 2Otita externa neinfectioasa - cloramfenicol in sarcina
- 9Otita
- 0Orl otite frecvente
- 4Durere de ureche
- 2Dureri de măsea și otita externa bilaterala
Mai multe informații despre: Otita externa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: