Ureaplasma
Buna seara,
Am fost diacnosticata cu ureaplasma acum 6 luni, si desi in buletinul medical se spunea ca sensibilitatea maxima este la doxiciclina, mi-a fost prescris tratament cu un antibiotic neutru, timp de 10 zile. Am urmat tratam. si am repetat analiza dupa 2 luni, deoarece simtomele au reaparut. De aceasta data ureaplasma nu mai este sensibila la niciun antibiotic, doar doxiciclina este neutra. Am fost sfatuita de medic sa fac iar 14 zile de tratament cu antibiotic. Va rog sa-m dati un sfat deoarece imi este teama ca daca iau antibioticul bacteria va deveni si mai rezistenta.
Va multumesc anticipat.
Am fost diacnosticata cu ureaplasma acum 6 luni, si desi in buletinul medical se spunea ca sensibilitatea maxima este la doxiciclina, mi-a fost prescris tratament cu un antibiotic neutru, timp de 10 zile. Am urmat tratam. si am repetat analiza dupa 2 luni, deoarece simtomele au reaparut. De aceasta data ureaplasma nu mai este sensibila la niciun antibiotic, doar doxiciclina este neutra. Am fost sfatuita de medic sa fac iar 14 zile de tratament cu antibiotic. Va rog sa-m dati un sfat deoarece imi este teama ca daca iau antibioticul bacteria va deveni si mai rezistenta.
Va multumesc anticipat.
Tratamentul se face in urma rezultatului antibiogramei.Deci, daca este mentionat in dreptul unui antibiotic SENSIBIL, inseamna ca trebuie luat antibioticul respectic, cu mentiunea de a nu fi alergica la acesta.De asemenea, este important sa se faca setul complet de analize de la nivelul colului si vaginului, intrucat Ureaplasma sa se asocieze si cu alta ciperca, bacterie, virus.
Tocmai am scris ca mi s-a prescris un tratament incorect, nu cel care era indicat ca "SENSIBIL" ci unul din celelalte mentionate "neutru", in urma acestui lucru virusul sau bacteria( ce o fi...) a devenit f rezistent, evidentiandu-se acest lucru la ultima secretie vaginala si antibiograma in urma uroculturii. SINGURUL antibiotic care era mentionat ca "neutru" fiind Doxiciclina. Am facut urocultura si secrewtia de cel putin 4 ori, rezultatul fiind acelasi, doar la ultimul rezultat a iesit Ureaplasma+Mycoplasma.
Nu am primit raspuns la intrebarea mea, dar va multumesc frumos pentru raspuns.
Nu am primit raspuns la intrebarea mea, dar va multumesc frumos pentru raspuns.
Buna seara. Intru sa scriu aici despre subiectul ureaplasma pentru ca m-am chinuit un an si ceva ca sa scap. Si sper ca povestea mea sa ajute si altora, pentru ca eu am intors internetul pe dos in cautare de informatii. Acum un an am pierdut o sarcina, dovedindu-se in urma investigatiilor ca vinovata ar fi Ureaplasma. Si am inceput tratamentul...evident conform antibiogramei...antibiotic, doxicilina. Am avut toate reactiile adverse posibile, dar mi-am dus tratamentul la capat, numarand zilele ca sa termin bulinele si sa refac analiza. A iesit iar pozitiv. Am reluat iar o noua runda de antibiotic.acelasi rezultat...pozitiv. Am facut pauza cam juma de an...si evident mi s-a recomandat iar antibiotic...oflaxocina cred. De la prima pastila, am inceput sa am simptomele unui soc anafilactic si am ajuns la urgenta cu perfuzii. Doar de la o pastila! Am constientizat ca antibiotice nu mai pot lua, ca-mi distrug organismul si de bacteria asta tot nu scap, asa ca am inceput sa caut tratamente naturiste. Am gasit postat pe un site de un tratament cu tincturi de brusture, afin si ienupar. Am ajuns la plafar si mi le-am luat. Dar farmacista de la plafar mi-a recomnadat niste pastille naturiste BIOMICIN Forte. Asa ca a urmat o cura de 10 zile, in care luam de 3 ori pe zi cate juma de lingurita din fiecare tinctura si de 3 ori pe zi cate 2 pastile de Biomicin forte. Am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine si in afara de scopul pentru care le luam, parca respiram mai usor, nu mai eram balonata iar digestia era de invidiat. In plus, si partenerul meu a urmat tratamentul, iar in perioada de 10 zile...totul protejat. Am tinut acest tratament in iunie, la inceput...iar acum o saptamana m-am dus sa refac analiza. Cam sceptica de altfel...Imi vine sa postez buletinul de analize pe care scrie...negativ negativ. Sper ca mesajul meu sa foloseasca cuiva si sa scape la fel de usor, ca si mine, de aceasta bacterie...fara antibiotic, fara pansamnente gastrice, fara stari de rau sau mancarimi de piele. AAA...din tratamentul dat de dr, mi-am administrat in toate cele 10 zile cate un ovul...cam asta a fost tratamentul complet!
Buna seara, am avut si noi ureaplasma. Am scapat cu avelox. Daca stiam de tratamentul naturist, il urmam pe acesta. Asa ne am bombardat cu toate antibioticile si sotia a facut clostridium dificile de la asa de multe antibiotice. Asa ca va sugerez sa faceti mai intai pe cale naturista apoi antibiotice. Sper ca v am ajutat, 1 an ne am chinuit cu bacteria asta.
Salutare tuturor! Vreau si eu sa-mi spun pasul. In urma cu 5 ani am inceput sa simt o arsura puternica la urinare. De atunci si pina acum (am mers in lung si in lat la toti ginecologii si urologii posibili, inclusiv si in Romania (sunt din R.Moldova).Am tratat ureaplasma si eu (cu josamicina si alte antibiotice puternice care mi-au afectat mult starea generala), dar fara niciun efect, simptomele nu au disparut. In urma cu 1 an si 8 luni am nascut un baietel sanatos. Am hotarit sa reiau problema, pentru ca imi afecteaza foarte mult calitatea vietii. Cind a inceput problema aveam un mic disconfort cind purtam chiloti tanga, nici nu-mi dau seama cum arsura/usturimea vaginala a devenit parte din viata mea, ma ustura in permanenta, indeosebi cind se umple vezica si cind am ciclu menstrual. La Chisinau am facut toate analizele urologice posibile, nu am reflux si nici bacterii in urina nu am. Ultima analiza ginecologica arata ca am ureaplasma 10000. N-am mai mers cu ea la medic, pentru ca nu mai stiu la cine sa merg. Mai urmaresc experientile altor oameni si incerc sa caut un raspuns la problema mea. va rog din suflet, daca cunoasteti un asemenea caz sau ati trait asemenea momente sa-mi dati un sfat. Nu sunt sigura daca ureaplasma e cea care ma chinuie de atita vreme, si totusi, am eliminari de multe ori urite, dureri in timpul raportului sexual, mictiuni super frecvente si chiar incontinenta urinara la efort. A auzit cineva de Sindromul Vezicii Hiperactive, ce sanse am sa fac un tratament bun in Romania? Rog sa ma ajute cineva, ce credeti despre situatia creata? Va multumesc! Seara buna!
Buna Carisma. Ceea ce descrii tu se confirma in link-ul atasat: -*
Nu sunt dr., dar cred ca Ureaplasama e cea care iti face ravagii. Incearca sa iei Biomicin forte...6 pastile pe zi, timp de 10 zile. Eu cu asta m-am facut bine. Sunt pastile din plante care nu au cum sa-ti faca rau. Ia si citeste despre ele. Sanatate!
(*modificat de admin)
Nu sunt dr., dar cred ca Ureaplasama e cea care iti face ravagii. Incearca sa iei Biomicin forte...6 pastile pe zi, timp de 10 zile. Eu cu asta m-am facut bine. Sunt pastile din plante care nu au cum sa-ti faca rau. Ia si citeste despre ele. Sanatate!
(*modificat de admin)
Buna ziua !
Aceeasi problema am si eu. Ma termina psihic aceste simptome. Imi da intepaturi in zona uretrei, si usturime in vagin, si etc. E cumplit..Am facut toate analizele prosibile. Cea care imi cauzeaza asta este Mycoplasma si Ureaplasma. Am urmat tratament cu Azitromicina 10 zile, dar din pacate, in timpul tratamentului au inceput sa mi se intensifice simptomele.La a doua analiza iar pozitiva, si rezistenta la majoritatea antibioticelor, dar la vreo 3, care nu se gasesc in Romania Sensibil. Acum urmez Josamicina 500 mg, 1 la 8 ore, si iar au inceput sa mi se intensifice simptomele. Nu mai suport si nu stiu incotro sa o iau. Imi distruge viata ! Am incercat si tratamente naturiste si degeaba. Exista oare vreo posibilitate sa scap ? Mi-am distrus corpul. De 6 luni ma chinuie.
Aceeasi problema am si eu. Ma termina psihic aceste simptome. Imi da intepaturi in zona uretrei, si usturime in vagin, si etc. E cumplit..Am facut toate analizele prosibile. Cea care imi cauzeaza asta este Mycoplasma si Ureaplasma. Am urmat tratament cu Azitromicina 10 zile, dar din pacate, in timpul tratamentului au inceput sa mi se intensifice simptomele.La a doua analiza iar pozitiva, si rezistenta la majoritatea antibioticelor, dar la vreo 3, care nu se gasesc in Romania Sensibil. Acum urmez Josamicina 500 mg, 1 la 8 ore, si iar au inceput sa mi se intensifice simptomele. Nu mai suport si nu stiu incotro sa o iau. Imi distruge viata ! Am incercat si tratamente naturiste si degeaba. Exista oare vreo posibilitate sa scap ? Mi-am distrus corpul. De 6 luni ma chinuie.
Cri, iti multumesc foarte mult ca esti receptiva. O sa incerc neaparat acest medicament, dar vreau sa te rog sa-mi scrii concret daca ai mai folosit ceva de ai scapat de 'lighioanele' acestea( ziceai mai sus ca ai mai luat niste ovule, tincturi) Sa stii ca mi-ai dat o incredere enorma ca pot avea o viata normala, ca dupa 5 ani de suferinta chiar erau multe momente in care imi pierduseram orice speranta. La noi in R.M nu se pre comunica despre astfel de probleme pe forumuri, dar ma bucur ca macar si acum am gasit site-ul asta. Multumesc! Succes si sanatate la toti!
Pentru Cri 1212
Salut, Cri. Iar eu iti cer sfaturi:) Am citit prospectul la capsulele Biomicin ( de le-as gasi si pe astea ca am inteles ca nu prea sunt accesibile) si pare sa fie ceva bun, numai ca nu scrie nimic despre ureaplasma. Am rascolit si eu internetul in ultima vreme in legatura cu asta, spune-mi chiar te-ai vindecat definitiv? Mai ai ceva simptome acum? Sunt unele pareri pe forumuri ca bacteria asta permanent recidiveaza si ar exista un vaccin antiureaplasma. Tu ce parere ai despre asta? Eu am tratat-o o singura data, in rest am facut cu totul alte tratamente aiurea. Nu mai am rabdare sa am medicamentul acasa si nu-mi dau seama cum am rezistat in tot acest timp cu acest mare disconfort. Nu stii pastila sau capsula are aceiasi putere, pe prospect scrie ca trebuie de administrat de 3-4 ori pe zi cite o capsula. Iti multumesc!Doamne ajuta in toate!
Salut, Cri. Iar eu iti cer sfaturi:) Am citit prospectul la capsulele Biomicin ( de le-as gasi si pe astea ca am inteles ca nu prea sunt accesibile) si pare sa fie ceva bun, numai ca nu scrie nimic despre ureaplasma. Am rascolit si eu internetul in ultima vreme in legatura cu asta, spune-mi chiar te-ai vindecat definitiv? Mai ai ceva simptome acum? Sunt unele pareri pe forumuri ca bacteria asta permanent recidiveaza si ar exista un vaccin antiureaplasma. Tu ce parere ai despre asta? Eu am tratat-o o singura data, in rest am facut cu totul alte tratamente aiurea. Nu mai am rabdare sa am medicamentul acasa si nu-mi dau seama cum am rezistat in tot acest timp cu acest mare disconfort. Nu stii pastila sau capsula are aceiasi putere, pe prospect scrie ca trebuie de administrat de 3-4 ori pe zi cite o capsula. Iti multumesc!Doamne ajuta in toate!
Buna Carisma. Eu nu sunt medic dar am scris pe acest site propria mea experienta. Si eu am fost sceptica.la orice tratament...la inceput. Repet: este vorba de Biomicin forte. Mie mi-a fost recomandat de o farmacista dintr-un magazin naturist. Fiind pastile naturiste...mi-am zis sa incerc...mai ales ca nu afecteaza stomacul, nu iti dau stari de greata...ca la antibiotice. Am intrat pe site-ul de la Fares...pt. ca de ei sunt produse...am intrebat daca ar fi bune pt. Ureaplasma...mi s-a raspuns: in principiu...da. Daca nu scapati din prima...mai faceti o serie de 10 zile...dupa o pauza de 2 sapt. Stiu ca pe prospect scrie 3-4 pastile pe zi...eu am luat 6 pe zi... conform indicatiilor farmacistei. Am avut noroc din prima sa scap...testul l-am facut dupa 2 sapt. de la terminarea tratamentului de 10 zile. Par multe pastile...dar daca ai citit prospecul...sunt numai uleiuri esenţiale. Biomicin simplu...e mai slab ca cel forte...eu stiu ca la mine a dat rezultate cel Forte. Despre ovule...cred ca era vorba de cervucid...iar tincturi /extract de brusture, afin si ienupar. Cred ca puneam cate 10/20 de picături din fiecare cu apa si beam
Eu nu cred in vaccinuri...asa ca nu stiu ce părere sa iti dau. Eu...multumesc lui Dumnezeu...m-am vindecat definitiv. Sau din iunie si pana acum nu am mai avut probleme Dar...daca ar aparea din nou...as stii ca nu antibioticele sunt rezolvarea.
Salut. Am facut si eu rost de "antibioticele fermecate". Mi-am luat si niste ceaiuri Diurosept. Nu vazusei la timp mesajul tau ca achizitionam si ovulele in acelasi timp, dar le gasesc intre timp. Astazi e prima zi de tratament, asa ca trebuie sa fie bine!
Cri, poti sa-mi lasi si o adresa de email. Suntem fiinte sociale, astfel ca un prieten nou este binevenit intotdeauna.Din partea R.M pentru Romania - Respect!
Cri, poti sa-mi lasi si o adresa de email. Suntem fiinte sociale, astfel ca un prieten nou este binevenit intotdeauna.Din partea R.M pentru Romania - Respect!
Adresa mea de e-mail este: -...nu stiu daca va fi publicat mesajul pt. Ca scrie ca nu ai voie sa-ti publici datele de contact. Sper sa aiba efect si la tine si sa te faci bine. Chiar mi-as dori sa stiu daca si la tine a functionat. Nu stau pe mess...asa ca doar imi poti scrie pe mail...insanatosire deplina!
(* modificat de admin)
(* modificat de admin)
Buna seara
Multumim Cri1212 pentru impartasirea experientei cu noi. M-am pricopsit si eu cu Mycoplasma hominis si Ureaplasma :( care m-au ajutat sa pierd in urma cu 1 luna o sarcina de aproape 5 luni :((
Nu sunt adepta antibioticelor, si medicul mi-a prescris acum Doxiciclina
Am inceput sa caut pe internet tot ce tine de acest subiect si tratarea acestor bacterii intr-un mod mai naturist. AM gasit acest forum.
Iti multumesc mult ca ai scris, maine am sa merg si am sa imi iau si eu cele scrise de tine mai sus, si am sa incep tratamentul.
Am sa scriu rezultatul aici dupa cele 3 saptamani cand imi voi repeta analiza.
O zi minunata va doresc
Multumim Cri1212 pentru impartasirea experientei cu noi. M-am pricopsit si eu cu Mycoplasma hominis si Ureaplasma :( care m-au ajutat sa pierd in urma cu 1 luna o sarcina de aproape 5 luni :((
Nu sunt adepta antibioticelor, si medicul mi-a prescris acum Doxiciclina
Am inceput sa caut pe internet tot ce tine de acest subiect si tratarea acestor bacterii intr-un mod mai naturist. AM gasit acest forum.
Iti multumesc mult ca ai scris, maine am sa merg si am sa imi iau si eu cele scrise de tine mai sus, si am sa incep tratamentul.
Am sa scriu rezultatul aici dupa cele 3 saptamani cand imi voi repeta analiza.
O zi minunata va doresc
Doamne ajuta sa aiba efect si la tine! Chiar va rog... pe cele care urmati tratamentul naturist...sa scrieti daca a avut efect sau nu. Asa le putem ajuta si pe altele...
Doamne ajuta, fetelor! Cum am facut rost de Biomicin forte, m-am si apucat sa-l administrez. Am mai rugat pe cineva sa-mi procure si Cervugid si vad ca se cam retine. Se pare ca m-am cam grabit cu antibioticul. Voi faceti tratamentul concomitent, ca la mine deacu, nu stiu, ce-o fi o fi. Nu am alta solutie decit sa incep cu ovulele imediat dupa antibiotic. Stie cineva daca se permite acest lucru? As putea sa fac si experiment ca am mai facut:), dar daca s-ar da cu parearea un fitoterapeut ar fi super tare:)
Cri, tu esti in centrul atentiei :), ai scris ca ai facut analiza dupa 10 zile si a iesit negativ, dar cind au inceput sa dispara simptomele, cu mult timp dupa tratament? Ca eu inca sunt in concediu de maternitate si am posibilitatea sa fiu atenta la simptome, prea atenta cred. Dupa mai multe cure de tratament cu Biomicin, poate oare ca analiza sa fie buna si din cauza inflamatiei, simptomele inca sa persiste? Ai posibilitate sa intrebi de cineva cum procedez cu ovulele? Sunt multe intrebari, dar tu esti mai mult decit medic la noi din importantul considerent ca te-ai facut bine.Multumesc! Cu drag, Carisma!
[Ei, de te-ai trata odata, sa nu ma bati atita la cap, ti-ai fi zis tu:):):) ]
Cri, tu esti in centrul atentiei :), ai scris ca ai facut analiza dupa 10 zile si a iesit negativ, dar cind au inceput sa dispara simptomele, cu mult timp dupa tratament? Ca eu inca sunt in concediu de maternitate si am posibilitatea sa fiu atenta la simptome, prea atenta cred. Dupa mai multe cure de tratament cu Biomicin, poate oare ca analiza sa fie buna si din cauza inflamatiei, simptomele inca sa persiste? Ai posibilitate sa intrebi de cineva cum procedez cu ovulele? Sunt multe intrebari, dar tu esti mai mult decit medic la noi din importantul considerent ca te-ai facut bine.Multumesc! Cu drag, Carisma!
[Ei, de te-ai trata odata, sa nu ma bati atita la cap, ti-ai fi zis tu:):):) ]
Carisma...esti de coma :))). Cand am scris de ovule...ti-am raspuns ce tratament am urmat eu. Cervucidul era dat de doctor in combinatie cu antibioticele. Si cum antibioticele le-am cumparat degeaba...pt. ca dupa prima pastila am facut soc anafilactic, am luat biomicin si ovule. Ovulele au rol de curăţare a florei...ca de la antibiotice poti da in candida. Sunt zeci de ovule care au acest rol si nu cred ca ele conteaza atat de mult in tratament. Ele sunt bune de protectie...ce am uitat insa sa scriu e ca...in toata perioada...si partenerul trebuie sa ia tratamentul. Pt ca ce ai tu...are si el...numai ca...la barbati...ca de obicei.nu se manifesta in niciun fel. Si pe toata durata de 10 zile...ori protectie sexuala...ori abstinenta. Altel...o plimbati (bacteria) de la unul la altul. Eu mi-am chinuit barbatul 10 zile :))...dar a fost un compromis pt. Viitorul nostru bebe...sa dispara bacteria si sa fie totul bine. El a luat oflaxocina pt ca are un stomac de fier si nu avea probleme cu antibioticele ca mine. Dupa o saptamana de la terminarea tratamentului.am facut amandoi testul de ureaplasma.
Simtomele...nu mai stiu cand au inceput sa dispara.ce stiu insa ca m-am simtit altfel dupa primele 2 pastile...eram si racita atunci...si parca simteam ca resprir mai bine, nu mai aveam usturimi si intepaturi asa pregnante.
Hahahahahaha. D-apoi sa traiesti cu astea 5-6 ani mai incepi si sa aiuresti :):):)
Sotul deja este supus "torturii", reluam tratamentul cind avem la indemina toate armele.
La mine va fi lupta acerba ca prea s-au acomodat :) Hai te pup!pa, pa!
Sotul deja este supus "torturii", reluam tratamentul cind avem la indemina toate armele.
La mine va fi lupta acerba ca prea s-au acomodat :) Hai te pup!pa, pa!
Salut, fetelor! Sunt una dintre cele care a incercat sa se trateze cu Biomicin Forte. Sa stiti ca dupa un tratament mai indelungat s-a vazut o schimbare in analiza, nu si in starea mea fizica. Am facut 2 cure cu Biomicin si iar, dupa o pauza, am luat 3 saptamini - Biosept( tot un fel de antibiotic natural). Conform prospectului de la Biomicin trebuia sa continui tratamentul cu Diurosept, timp de 3 luni. Ca sa nu fac aiurea tratamentul asta, am hotarit sa fac o analiza, care arata ca bacteria a devenit sensibila la multe dintre antibiotice( doar fata de 2 dintre antibiotice este rezistenta). Am mers cu ea la medicul ginecolog, si acesta zice ca in asa cazuri nu se da antibiotic, si totusi, mi-a dat doxicilina in caz ca vreau sa concep un copil. Constientizind ca nu s-au ameliorat din simptome, am inceput sa iau doxiclina, insa, am temeri ca "bacteria se va insanatosi". Spuneti-mi, va rog, a facut cineva un tratament mai indelungat cu antibioticele naturale? Ce s-ar putea intimpla oare, daca am combinat antibiotice din plante cu cele obisnuite, care fac, de cele mai multe ori rau decit bine. Am doar 3 zile de cind beau, vroiam sa-i dau utima lovitura jegoasei, dar sunt gata sa renunt la ele in orice moment si sa trec pe mai mult timp la Diurosept. Va permit sa va dati cu parerea! :):):) Multumesc frumos! Sanatate va doresc!
Bună tuturor.
De mai bine de un an de zile ma chinui sa scap de Mycoplasma si Ureaplasma, reusisem sa scap de Mycoplasma acum 2 luni dar la analiza recenta a reaparut. Bineînțeles, sunt sătulă până peste cap de antibiotice si contact sexual protejat. Așa că am răsfoit internetul până am găsit ceva convingător. Am decis să incerc și eu varianta naturista, având in vedere ca ne dorim un bebe, nu vreau sa risc să pierd o sarcina. Mâine voi incepe acest tratament naturist, despre care am citit mai sus. Oricum antibioticele nu le mai tolerez. Am să vă țin la curent cu noutățile. Și... nu vă dați bătute, vom reusi să le eliminam. Multă sănătate tuturor!
De mai bine de un an de zile ma chinui sa scap de Mycoplasma si Ureaplasma, reusisem sa scap de Mycoplasma acum 2 luni dar la analiza recenta a reaparut. Bineînțeles, sunt sătulă până peste cap de antibiotice si contact sexual protejat. Așa că am răsfoit internetul până am găsit ceva convingător. Am decis să incerc și eu varianta naturista, având in vedere ca ne dorim un bebe, nu vreau sa risc să pierd o sarcina. Mâine voi incepe acest tratament naturist, despre care am citit mai sus. Oricum antibioticele nu le mai tolerez. Am să vă țin la curent cu noutățile. Și... nu vă dați bătute, vom reusi să le eliminam. Multă sănătate tuturor!
Buna fetelor. si eu ma chinui de 3 luni. am luat doxiciclina si cervugid in perioada asta cu analize si tot n-am scapat. la inceputul tratamentului eram optimista deoarece se vedeau schimbari, insa dupa 2 3 zile au reaparut simptomele(scurgere albicioasa care de fapt ramanea in vagin ca niste bucatele) sunt innebunita ca nu pot scapa. mi-e foarte teama pentru ca vreau sa am un copil si nu scap de asta. o sa incerc tratamentul cu tincturi si biomicin. Doamne ajuta sa scap ca nu mai suport. va rog daca a mai urmat cineva puneti experienta voastra daca ati scapat ca eu nu mai stiu ce sa incerc. sanatate multa!
buna seara! Am și eu doua întrebări in legătura cu ureaplasma la bărbați. Aceasta bacterie iese la analize ? Este posibil sa nu se transmită de la femeie la barbat ?
Buna ziua.Am luat tratament cu azitrox si eu si partenerul conform indicatiilor primite din partea doctorului ginecolog, nu am mai avut niciun fel de contact si in urma controlului, ureaplasma a iesit tot pozitiva. Voi merge din nou la doctor pt a primi tratament insa doresc sa stiu daca este necesar ca si partenerul sa faca anumite analize pt a afla daca este sau nu purtator. Va multumesc
A reusit cineva sa se vindece? Eu o am de aprox 2 ani, am incercat 8 tipuri de antibiotice, remedii naturiste o gramada si nimic nu m a ajutat. Am usturimi dupa urinare in zona uretrei. Analiza imi iese negativa acum dar simptomele au ramas aceleasi. M am testat pt toate bolile si infectiile de mai multe ori. Sunt pe un grup pe facebook unde posteaza femei de peste tot cu aceeasi problema. La multe le ies analizele negative si au ramas cu simptomele, unele.de cativa ani tot le au. Totul a inceput de la ureaplasma, medicii o trateaza ca pe ceva ce trece usor dar din ce am.trait eu in ultimii ani si din ce m am documentat mi se pare o infectie grava. Daca cineva mai are experiente de genul, accept orice sugestie/sfat.
Buna.Eu m-am vindecat.Am scris mai sus primul tratament care nu a dat rezultate, apoi al doilea tratament a fost cu doxiciclina 7 zile, ovule cervugid 10 zile si linex forte.Eu nu am avut niciun simptom, insa din martie 2021 de cand am aflat de ureaplasma am intrerupt orice raport sexual si am reusit sa scap cu al doilea tratament. Multa sanatate
Buna ziua, sunt pozitiva cu ureaplasma si nu am nici un simptom sau au fost minore, spre deloc de-a lungul timpului si nu imi amintesc eu. Fac tratament pt ca pe viitor imi doresc sa am copil si sa fiu ok. Insa sunt curioasa, de cat timp puteam sa am infectia si sa nu stiu de ea? M-am testat din pura intamplare pt mai multe analize, dupa pandemie pt ca voiam sa stiu daca perioada aceea stresanta m-a afectat in vreun fel ginecologic vorbind, si atunci am dat de ureaplasma.
Va multumesc frumos!
Va multumesc frumos!
Sunteti foarte norocoase cele care nu aveti simptome. Eu am ramas cu ele si dupa testul negativ si numeroase tratamente. Daca se ia tratament adecvat din prima, atat dumneavoastra cat si partenerul aveti sanse mari sa scapti de ea. Din documentarea mea am vazut ca sunt multe femei care au facut bebe sanatos chiar si cu bacteria aceasta dar sunt si cateva care au suferit mai multe pierderi de sarcina din aceasta cauza. Depinde probabil de corpul fiecaruia. Exista un anumit protocol care ar fi de 21 de zile de doxiciclina, pentru a elimina bacteria total, aveti grija la ce va spune doctorul, multi nu au informatii actuale despre aceasta infectie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4m-a imbolnavit sotul de ureaplasma
- 2ureaplasma in saptamana 18-a
- 5se poate ca fatul sa fi fost malformat din cauza ureaplasmei
- 3prezent ureaplasma urealyticum>10-4
- 6Mycoplasma si ureaplasma
- 3condiloame genitale si ureaplasma
- 2Ce este ureaplasma? Cum afecteaza fatul aceasta boala?
- 5ureaplasma urealyticum - Interpretare analize
- 5infectie cu ureaplasma?
- 3nu mai scap de ureaplasma
- 1Ureaplasma barbati
- 6Infectie cu ureaplasma urealyticum
- 1Ureaplasma afecteaza sarcina?
- 2Transmitere ureaplasma. Help!
- 3Ureaplasma și Mycoplasma
- 3Infectie Mycoplasma si Ureeaplasma
Mai multe informații despre: ureaplasma