se poate ca fatul sa fi fost malformat din cauza ureaplasmei
am ramas insarcinata si dupa acea am facut analizele si era ureaplasma prezenta, am facut tratament cu sumamed si eu si sotul, in saptamana 8 de sarcina, iar in saptamana 23 s-au descoperit la bebe malformatii si a trebuit sa m-i se provoace nasterea pentru ca nu era compatibil cu viata. as vrea sa stiu daca ureaplasma ar putea fi cauza acestor malformatii: staza si edem meningo-cerebral, marcata staza si hemoragii pulmonare, staza hepatica, splinica si renala, facies mongoloid, imaturitate. fatul avea la 24-25 saptamani 350g, lg = 20 cm. as mai vrea sa stiu ce inseamna staza si facies mongoloid. va rog frumos astept un raspuns, pentru ca este a 3 sarcina pe care o pierd.
5 comentarii
cauta sa intri de pe google la consultatii on line si vezi ce iti spune de acolo eu am fost multumita de rasp. chiar daca astepti 1-2zile.
Nu, cauza nu a fost Ureaplasma.Staza inseamna oprirea sau incetinirea sangelui ori a secretiilor interne in unele parti ale organismului.Facies mongoloid reprezinta acel aspect de mongolez(ochi mici, urechi jos implantate).Aceastea sunt specifice malformatiilor cromozomiale gen Trisomia 21"Sindrom Down".
Daca aceasta sarcina a fost cu probleme, nu inseamna ca si urmatoarele vor fi.
Este interesant de stiut ce ce ati pierdut primele 2 sarcini.Ati facut investigatii?Care a fost raspunsul medicilor?
Daca aceasta sarcina a fost cu probleme, nu inseamna ca si urmatoarele vor fi.
Este interesant de stiut ce ce ati pierdut primele 2 sarcini.Ati facut investigatii?Care a fost raspunsul medicilor?
Prima sarcina sa oprit in evolutie la 8 saptamani, iar a doua la 7-8 saptamani un avort spontan, raspunsul medicilor nu a fost unul cert dar a treia oara cand am ramas insarcinata am facut analizele si a iesit ureaplasma prezenta si cred ca a fost prezenta si la celelalte 2 sarcini. As vrea sa stiu ce e de facut acum, mi-au fost recomandate teste genetice dar daca e o problema genetica, nu mai pot avea copii sanatosi niciodata?
ureaplasma este responsabila de avorturi repetate... are renumele de a rupe membranele...
Ideea nu este de a avea Ureaplasma, care este normala in flora vaginala ci de a avea o INFECTIE cu Ureaplasma, adica trebuie sa vezi in ce titru este prezenta in analiza. Cate colonii sunt decelate...
daca este = sau 10*4 atunci poate fi patogena...
daca este = sau 10*4 atunci poate fi patogena...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2analize in sarcina
- 3insarcinata, valori anormale?
- 5ma poate lamuri cineva? sunt garvida in 22 de saptamini
- 4Efectele Toxo se vad la ecografie?
- 6Mycoplasma si ureaplasma
- 43 eco si toate diferite.. e posibil sa fie vreo malformatie?
- 0Analize in primul trim de sarcina
- 5analize gravida - va rog sa ma lamuriti
- 2Ce este ureaplasma? Cum afecteaza fatul aceasta boala?
- 3la dublu test mi a iesit risc de varsta
- 43Ureaplasma
- 1TPHA pozitiv in sarcina
- 1Tgp/alt marit
- 2Anti- herpes IgG 1
- 0Suspecta de Rubeola in sarcina
- 0analiza beta hcg
- 1Analize primul trimestru
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
Mai multe informații despre: analizele in timpul sarcinii ureaplasma
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: