Mycoplasma hominis
Bună seara vă rog frumos dacă mă puteți ajuta cu un răspuns ce înseamnă că am sau nu. Mycroplasma hominis pozitiv. Cultura pe medii liofilizate - încărcătură bacteriana sub limita de detectie a metodei(se interpretează ca flora saprofida a tractului genital. Limita de detectie. Pcr 10 copii... Nu necesita tratament antibiotic. akm va rog frumos să-mi răspundeți... La fel mia esit și ureaplasma
2 comentarii
Rezultatele dumneavoastră la testul pentru Mycoplasma hominis și Ureaplasma indică prezența acestor bacterii, dar într-o cantitate foarte mică, sub limita de detecție a metodei folosite, ceea ce sugerează că acestea fac parte din flora saprofită normală a tractului genital și nu reprezintă o infecție activă.
Mycoplasma hominis și Ureaplasma sunt microorganisme care pot fi găsite în mod normal în tractul genital al multor persoane și nu provoacă întotdeauna simptome. În cultura pe medii liofilizate, o "încărcătură bacteriană sub limita de detectie" înseamnă că numărul bacteriilor este atât de mic încât nu este detectabil prin metodele standard. Acest lucru este interpretat ca fiind parte a florei normale și nu indică nevoia de tratament, atâta timp cât nu există simptome sau alte indicații medicale.
PCR (reacția în lanț a polimerazei) este o metodă foarte sensibilă și poate detecta chiar și un număr foarte mic de copii ale ADN-ului bacterian (în cazul dumneavoastră, limita de detecție este de 10 copii). Faptul că rezultatul este sub această limită și nu este necesar tratamentul antibiotic indică că prezența acestor bacterii nu constituie o problemă de sănătate în momentul actual.
Dacă nu aveți simptome specifice unei infecții (cum ar fi durere, iritație, secreții anormale), în mod general nu este necesară intervenția medicală. Totuși, este important să discutați aceste rezultate cu medicul dumneavoastră pentru a înțelege complet contextul și pentru orice măsuri suplimentare care ar putea fi necesare în funcție de istoricul și starea generală de sănătate.
Mycoplasma hominis și Ureaplasma sunt microorganisme care pot fi găsite în mod normal în tractul genital al multor persoane și nu provoacă întotdeauna simptome. În cultura pe medii liofilizate, o "încărcătură bacteriană sub limita de detectie" înseamnă că numărul bacteriilor este atât de mic încât nu este detectabil prin metodele standard. Acest lucru este interpretat ca fiind parte a florei normale și nu indică nevoia de tratament, atâta timp cât nu există simptome sau alte indicații medicale.
PCR (reacția în lanț a polimerazei) este o metodă foarte sensibilă și poate detecta chiar și un număr foarte mic de copii ale ADN-ului bacterian (în cazul dumneavoastră, limita de detecție este de 10 copii). Faptul că rezultatul este sub această limită și nu este necesar tratamentul antibiotic indică că prezența acestor bacterii nu constituie o problemă de sănătate în momentul actual.
Dacă nu aveți simptome specifice unei infecții (cum ar fi durere, iritație, secreții anormale), în mod general nu este necesară intervenția medicală. Totuși, este important să discutați aceste rezultate cu medicul dumneavoastră pentru a înțelege complet contextul și pentru orice măsuri suplimentare care ar putea fi necesare în funcție de istoricul și starea generală de sănătate.
Va mulțumesc mult. Nu am niciun Simptom am făcut analize așa am depistat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ureaplasma urealyticum
- 10Ureaplasma Urealyticum - antibiograma
- 2ureaplasma in saptamana 18-a
- 3prezent ureaplasma urealyticum>10-4
- 6Mycoplasma si ureaplasma
- 3condiloame genitale si ureaplasma
- 3tratament micoplasma, ureaplasma in sarcina cu doxiciclina?
- 5ureaplasma urealyticum - Interpretare analize
- 5infectie cu ureaplasma?
- 43Ureaplasma
- 3nu mai scap de ureaplasma
- 1Ureaplasma afecteaza sarcina?
- 2Transmitere ureaplasma. Help!
- 1Mycoplasma Hominis
- 3Ureaplasma și Mycoplasma
- 3Infectie Mycoplasma si Ureeaplasma
Mai multe informații despre: ureaplasma mycoplasma hominis