nu mai scap de ureaplasma
Buna ziua,
Am facut analiza pentru ureaplasma eu si sotul meu si a iesit pozitiva in schimb nu putem scapa de ea am facut si antibiograma si ni sa dat un tratament cu azitrox 3 zile nu are nici un efect. Antibiograma : eritromicina, roxythromycin, azitromicina, josamicina, minocycline, doxiciclina, ofloxacin. am fost la diversi medici si nu am rezolvat ninic. poate exista o schema de tratament mai puternica.
enterococ prezent sensibil la amoxacilia, augmentin
Multumesc
Am facut analiza pentru ureaplasma eu si sotul meu si a iesit pozitiva in schimb nu putem scapa de ea am facut si antibiograma si ni sa dat un tratament cu azitrox 3 zile nu are nici un efect. Antibiograma : eritromicina, roxythromycin, azitromicina, josamicina, minocycline, doxiciclina, ofloxacin. am fost la diversi medici si nu am rezolvat ninic. poate exista o schema de tratament mai puternica.
enterococ prezent sensibil la amoxacilia, augmentin
Multumesc
3 comentarii
Nu este limpede daca cei doi microbi de specii diferite, Ureaplasma si Enterococul, sunt prezenti concomitent sau nu. Altfel spus, din aceeasi proba de urina s-au dezvoltat ambele tipuri de colonii microbiene ? Sau din probe succesive, odata unii, iar apoi altii ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ureaplasma urealyticum
- 4m-a imbolnavit sotul de ureaplasma
- 10Ureaplasma Urealyticum - antibiograma
- 3prezent ureaplasma urealyticum>10-4
- 6Mycoplasma si ureaplasma
- 3condiloame genitale si ureaplasma
- 3tratament micoplasma, ureaplasma in sarcina cu doxiciclina?
- 2Ce este ureaplasma? Cum afecteaza fatul aceasta boala?
- 5ureaplasma urealyticum - Interpretare analize
- 43Ureaplasma
- 1Ureaplasma barbati
- 6Infectie cu ureaplasma urealyticum
- 1Ureaplasma afecteaza sarcina?
- 2Transmitere ureaplasma. Help!
- 3Infectie Mycoplasma si Ureeaplasma
- 2Mycoplasma hominis
Mai multe informații despre: ureaplasma