negi genitali vaginali

19-06-2012
annyta_ang3l
Nu este medic/terapeut
annyta_ang3l
buna ziua. astazi am fost la un consult ginecologic la o clinica privata unde au venit niste doctori americani pentru o saptamana. dr. respectiv mi-a spus ca am negi genitali. cam acum o luna am scapat de candida, dar am ramas cu acesti negi. stiu care sunt metodele prin care as putea sa scap temporar de ei, dar totusi as dori sa stiu daca exista si altceva...un tratament naturist sau ceva de genu, sa scap definitiv de ei. sunt cam ingrijorata in privinta acestor negi deoarece se inmultesc, se raspandesc si cresc vizibil. din pacate i-am 'dat' si iubitului meu acesti negi. ma simt destul de vinovata pentru asta si caut o solutie la aceasta problema. ati putea sa-mi spuneti daca este vreo problema sau daca agraveaza cu ceva daca ne continuam viata sexuala? chiar daca mai e si un pic de disconfort, dar nici fara nu putem sta pana rezolvam. Ma darama un pic psihic situatia, pentru ca eu am acesti negi in vagin, pe vulve, clitoris si s-au extins si spre anus si pe fese...si mai mult mi-e teama sa nu se agraveze acest virus si sa devina cancerigen. As dori un raspuns daca se poate. Multumesc pentru atentia acordata mesajului meu!
4 comentarii
0
20-06-2012, ora 00:32
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Te rog sa privesti cu maxima seriozitate aceasta problema. Cauta-ti un medic ginecolog bun, care sa devina medicul tau curant si de indicatiile caruia sa tii cont. Pe net vei gasi multe situatii cu multe solutii. Problema ta este destul de grava si nu cred ca se poate rezolva cu sfaturi venite de pe forumuri.

Munta sanatate!
0
20-06-2012, ora 10:48
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Te rog sa mergi la un consult medical de specialitate/ nu se pune pb de tratamente naturiste!!! Mergi la medic!
0
20-06-2012, ora 13:53
annyta_ang3l
Nu este medic/terapeut
annyta_ang3l
va multumesc pentru raspunsuri, dar credeti-ma ca sunt foarte derutata; nici nu dispun de bani momentan sa merg iarasi la alt medic si dacam-as duce, daca imi spune acelasi lucru? voi ce credeti ca ar fi mai bine, sa-i inghet sau sa-i ard? dar vor reaparea si din cate am vazut nu exista nici un tratament pentru asa ceva. sunt derutata si mi-e teama :(
0
21-06-2012, ora 18:14
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Ia o a doua opinie. Vino la medic si se rezolva toate...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.