Un sfat - tremor al corpului, tresar, amețeala

17-07-2023
Lupul singuratic
Nu este medic/terapeut
Lupul singuratic
Am un tremor al corpului, tresar la orice zgomot când vorbesc cu cineva simt că mă ia amețeala, uneori abia pot sta pe scaun am impresia că pic jos, dar când mănânc sănătos fără suc dulciuri nu mă mai simt așa de panicat și agitat, ce poate să fie și ce analize aș putea face, am fost la mai mulți doctori dar nu am primit un răspuns corect.
5 comentarii
1
17-07-2023, ora 17:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Anxietate. Mergeti si la un psihiatru. Faceti test de anxietate online.
1
17-07-2023, ora 17:09
Lupul singuratic
Nu este medic/terapeut
Lupul singuratic
Am fost mia dat un tratament, dar după ce nu am mai luat simptomele au revenit, fără tratament nu se poate vindeca.
1
17-07-2023, ora 17:27
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Probabil ați întrerupt tratamentul prea devreme. Vorbiți cu psihiatrul și vedeți cum continuați până la dispariția în totalitate a simptomelor.
V-ar ajuta și concomitent cu medicația să faceți și psihoterapie pentru a câștiga competențe în gestionarea situațiilor neprevăzute, ca să nu mai ajungeți la anxietate.
1
17-07-2023, ora 18:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tratamentul pentru anxietate se face pe termen lung. Nu mai intrerupeti.
1
17-07-2023, ora 18:07
Lupul singuratic
Nu este medic/terapeut
Lupul singuratic
Am înțeles mulțumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tremuratul timp de o oră pe zi poate crește toleranța la glucoză și sănătatea metabolică
  •