Crapaturi pe capul penisului
Buna ziua am 16 ani si de vreo 2 sapt mi-au aparut crapaturi k un fel de iritatie pe capul penisului...si nu stiu ce poate fii...precizez k nu am avut contact sexual cu o fata...n-am simptome.cineva mi-a zis ca poate e de la masturbare...??as dori sa stiu ce pot sa am si un tratament pe care sa-l urmez. Ms anticipat
10 comentarii
Aplica 2-3 zile Advantan unguent de 2 ori pe zi, dimineata si seara, in strat subtire si masand pana intra in piele. Daca nu cedeaza apeleaza la un consult dermatologic.
doctore zimi si mie terog si io ma la fel crapaturi pe capul penisului da numa cand imi este culcata? dc ce trebe sa fac spunemi terog ?
Dac stii sa citesti precum scrii, imi dau seama de ce nu ai inteles ce am recomandat mai sus!
Buna ziua! Domnu' doctor am o mare rugaminte la dumneavoastra va rog ajutati-ma. Deci. Eu am 17 ani si pana aseara CAPUL penisului meu nu era dezgolit. Era complet acoperit cu piele si nu puteam sa-l descopar deoarece pielea era stransa. Si aseara penisul meu era mort, capul era umedit si din greseala am tras cam tare pielea si am descoperit capul dar mam speriat si lam acoperit napoi. An venit in camera la mine si tremuram tot nu stiam ce sa fac si am zis sa mai incerc o data. Mi-am facut curaj si am tras inco o data si a mers. Am incercat a 3-a oara sa trag pielea de pe cap cand acesta este vesel si a merg si descoperit capul. Si acum varful pielii a ramas sub gatul capului. Si cand ating capul ma ustura si am o senzatie naspa. Ce asi putea sa fac ? Cand bag penisul in chilot capul ma ustura si pielea este sbarcita asa. Senazatia asta o sa dureze pana la primul act sexual sau pana o sa ma obisnuiesc cu aceasta situatie ? Va rog ajutati-ma ! Multumesc anticipat !!!
Buna ziua, sotului meu i-au aparut o roseata si crapaturi pe capul penisului dar si la mine la fel, eu am facut un tratament cu zanocin in timpul menstruatiei si dupa mia dat sa fac spalaturi cu betadine am pus 4 ml / 125 ml apa fiarta timp de 10, eu m-am gandit ca din cauza iodului de la betadine neam iritat, am incercat spalaturi cu ceai si bicarbonat si am masat usor cu crema cotrimazol, nu stiu daca e bine sau nu ce fac. Tratamentul a fost dar in urma unei pierderi de sarcina acum 6 luni.
Inlocuiti Clotrimazolul cu Pimafucort.
buna ziua...am problema...nu se dezgoleste penisul de 2 zile ce pote fi...
contac sex..nu am avut.
contac sex..nu am avut.
Buna ziua.. am 15 ani.. si in urma cu 1 luna si jumatate am fost la o prostituata si mi-a facut sex oral.. nu mai pot sunt disperat !!! mi-a aparut pe capul penisului ca un fel de crapaturi.. ce poate sa fie ?.. am luat hiv ?!.. va rog ajutati-ma nu mai pot..nu mai dorm nici seara !!...rog ajutati-ma !!
salut am 16 ani si de ceva timp am pe capul penisului niste crapatrui si pielea foarte uscata atunci cand penisul este culcat si nush cum sa scap de ele ce imi recomandati sa fac ? va rog frumos sa ma ajutati !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Mancarimi penis
- 9bubite micute in jurul capului penisului
- 5-Cosuri- pe penis!
- 4probleme crestere
- 2Probleme penis
- 3O intrebare despre penis.
- 3dul in penis
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 0bubite albe pe pielea de pe penis
- 1Problema penis
- 9Penis prea mare
- 2leziuni si senzatie de arsura pe scrot si penis
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 2Cheag sange pe glanda penisului
- 0Rana pe penis
- 1Prezint usturimi ale penisului
- 0Ciuperci interior preput
- 2Problema penis de la sala de forta ?
- 0Vena Penis
- 1Buna ziua. am si eu o problema cu penisul - tăietură
Mai multe informații despre: Penisul pielea crapata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: