Buba sub piele ce trebuie sa fac?

26-02-2010
Skippy
Nu este medic/terapeut
Skippy
Buna ziua!!!
Acum vreo 2 luni mia aparut o buba (diametru 40 mm aproximativ )...eu cred ca este un cheag de sange...dar este tare.
Eu practic fotbal de performanta.si se poate sa fi aparut dupa vreo lovitura.si n-am bagat acest semn in seama
Ce trebuie sa fac?
Astept raspuns
4 comentarii
0
26-02-2010, ora 23:23
Skippy
Nu este medic/terapeut
Skippy
Am uitat sa precizez locul
Pe piciorul stang...sub gamba...
0
26-02-2010, ora 23:38
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Skippy,

Cel mai indicat ar fi să consulţi un medic dermatolog, pentru a-ţi face un examen dermatoscopic şi, dacă se va impune, şi unul anatomopatologic.
Până ajungi la medicul dermatolog, încearcă să-ţi cumperi unguent (sau tinctură) cu Mărul Lupului (Aristolochia clematitis). Este extraordinar de bun pentru astfel de afecţiuni cutanate (spală zona afectată şi aplică un strat fin de unguent (tamponează zona cu puţină tinctură) de 3 ori pe zi. Aplică-ţi şi un plasture, pentru a minimaliza ştergerea unguentului (a tincturii) şi, astfel, a mări eficacitatea produsului. Foloseşte unguentul (tinctura - ce găseşti; se găsesc greu ambele produse. Dacă nu le găseşti la plafar, caută-le pe net şi comandă-le on-line) timp de minim 30 de zile fără întreruperi nejustificate.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
P.S. Nu renunţa la consultul dermatologic, ai nevoie de el pentru a exclude afecţiuni care necesită intervenţie chirurgicală (pentru extirpare, înlăturare).

În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
26-02-2010, ora 23:47
Skippy
Nu este medic/terapeut
Skippy
Multumesc pentru sfaturi
Intai o sa ma duc la dermatolog...sa fiu mai sigur.
Nu ma doare, nu nimic, dar cica poate afecta sistemul circulator. si il am de 2 luni, maxim 3
asa este?poate afecta?
0
27-02-2010, ora 01:21
Medicina naturista, complementara, alternativa
Poate afecta sistemul circulator, dar doar la nivel micro, nu macro, adică doar pe plan local. Bineînţeles, în conformitate cu natura acelei formaţiuni, poate să afecteze şi mai mult decât micro. Consultă medicul dermatolog; nu amâna!

Toate cele bune şi să fii binecuvântat.
P.S. Protejează-te! Fotbalul, cum bine ştii, este un sport foarte riscant.

Cu respect şi simpatie,
Mr. Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Noul dispozitiv care distruge cheagurile de sânge mortale
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  • Studiile sugerează că tratamentul cu Abelacimab este eficient împotriva cheagurilor de sânge
  •