Bubite cu foarte mare senzatie de mancarime pe maini si picioare

22-06-2018
Tigruta
Nu este medic/terapeut
Tigruta
Buna ziua. Ma confrunt cu o problema destul de disconfortatnta. In luna ianuarie m.a zgariat moranul mamei melepe mana( mentionez ca e tinut in casa, e sanatos si are toate vaccinurile si deparazitarile la zi). Am observat in timp ca a inceput sa ma manance si ma scarpinam. S.au format bubite si le rupeam zilnic coaja prin scarpinat. Deci, sa treca nu aveau cum. Intre timp s.au extins si pe picioare si burta. S.au facut urate de tot, adica pete urate si cu coaja. Am fost la dr. Diverse analize f multe, toate ies f bn. Nici o infectie sau ceva.. am urmat 2 tratamente cu antibiotice, antifungice si anialergice, s.au ameliorat dar la scurt timp au raparut. Am mers la al dr dermatolog iar tratament f puternic, au trecut ! Dar m.am bucurat pt putin timp, deoarece in viata noastra a intervenit un pui se pisoias de 3 sapt. Cand a mai crescut din joaca m.a zgariat su s.au activat din nou. Mentionez ca mai am o pisica de 2 ani si nu am avut nici cea mai mica problema. Am dacut dest de alegie la pisica nu sunt alergica. Ce as putea sa mai fac ? Va multumesc!
1 comentarii
0
25-06-2018, ora 11:51
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Trebuie sa mergeti la medic ptr consult, ex micologic si bacteriologic. Exista afect cronice de piele.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ai o pisică în casă? Riscuri și precauții
  •