umflaturi dureroase
de cateva luni imi apare, inaintea sau in timpul menstruatiei, o umflatura la nivelul organelor genitale. este doar o umflatura, nu o rana propriu-zisa, dar este dureroasa. ma tine cateva zile si apoi se retrage, pentru ca luna urmatoare sa apara din nou. mentionez ca nu apare mereu in acelasi loc. nu am usturimi sau mancarimi, ci doar durere la atingere si o stare de disconfort. as vrea sa stiu ce poate fi, daca reprezinta o problema grava, daca e transmisibila si in ce ar consta tratamentul. multumesc
2 comentarii
buna ziua
sunt si eu in aceiasi situatie. iau anticonceptionale Marvelon, dar pentru ca am uitat sa iau o pastila am folosit prezervativul continuind sa iau pilulele, acum trebuie sa imi vina ciclul, astazi sau miine si am sesizat de vreo 2 zile asha pe labila, mai jos, o umflatura ferma la atinger si dureroasa chiar si cind stau pe scaun, de asemenea nu am micarimi sau usturimi sau nimic de genul asta este doar o umflatura dureroasa. Ce ar putea fi ?Un cos sub piele ? Vreau sa mentionez ca la atingere ca si volum este rotunda si tare.
sunt si eu in aceiasi situatie. iau anticonceptionale Marvelon, dar pentru ca am uitat sa iau o pastila am folosit prezervativul continuind sa iau pilulele, acum trebuie sa imi vina ciclul, astazi sau miine si am sesizat de vreo 2 zile asha pe labila, mai jos, o umflatura ferma la atinger si dureroasa chiar si cind stau pe scaun, de asemenea nu am micarimi sau usturimi sau nimic de genul asta este doar o umflatura dureroasa. Ce ar putea fi ?Un cos sub piele ? Vreau sa mentionez ca la atingere ca si volum este rotunda si tare.
Se pare ca nu sunteti singurele... si eu sunt in aceeasi situatie ca a lui laredaname si de asemenea iau Marvelon... mie mi-a aparuut umflatura cu pricina acum 2 zile. An crezut ca e cos, asa ca nu l-am deranjat.kiar am folosin Clotrimazol unguent. si nimic!
S-ar putea sa fie de la Marvelon? S-au e o simpla coincidenta. de cos?
S-ar putea sa fie de la Marvelon? S-au e o simpla coincidenta. de cos?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 2furuncule in zona genitala
- 10Problema inghinala...nu stiu exact ce e
- 4nodul (cred) in zona genitala
- 5o mica umflatura in zona genitala
- 5galma in zona pubiana
- 18umflatura (nodul?) zona inghinala
- 2Furuncul, umflatura in zona genitala
- 1umflatura in zone genitala
- 1Umflatura in zona genitala
- 9Labii umflate
- 1Gâlmă zona inghinala
- 0umflatura zona testicule - cos dar fara cap
- 1Zona genitală
- 1Posibila infecție chiar dacă nu am mai avut contact sexual de 3 luni?
- 1Unflatura in zona intima
- 0Umflatura intre labie și clitoris
- 0Labia mare umflata si foarte dureroasa
Mai multe informații despre: umflatura in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: