Dupa nastere... simt la intrarea in vagin in partea de jos o umflatura
Buna ziua, am nascut acum 3 saptamani natural acasa.
Deoarece locuiesc in irak nu am avut cum sa merg sa nasc la spital din cauza unor explozii care au avut loc in noaptea in care am nascut.
Nu m-am rupt cu toate ca am nascut foarte greu e a treia nastere.problema mea fiind urmatoarea:cand ma spal in zona intima simt la intrarea in vagin in partea de jos o umflatura.nu am avut cum sa ajung la medic la control.nu ma deranjeaza nu ma doare doar simt peretele vaginal umflat.se va retrage in decurs de 6 saptamani?
Deoarece locuiesc in irak nu am avut cum sa merg sa nasc la spital din cauza unor explozii care au avut loc in noaptea in care am nascut.
Nu m-am rupt cu toate ca am nascut foarte greu e a treia nastere.problema mea fiind urmatoarea:cand ma spal in zona intima simt la intrarea in vagin in partea de jos o umflatura.nu am avut cum sa ajung la medic la control.nu ma deranjeaza nu ma doare doar simt peretele vaginal umflat.se va retrage in decurs de 6 saptamani?
2 comentarii
Este, cel mai probabil, vorba de varice, care apar relativ frecvent. In acest caz, este de asteptat sa se retraga, cel ptuin partial, fara sa fie nevoie de un tratament.
Desigur, un control obstetrical ar fi oricum indicat.
Felicitari pentru copil si pentru nastere. O nastere, oricum nu se uita. Dar mai ales una printre explozii...
Desigur, un control obstetrical ar fi oricum indicat.
Felicitari pentru copil si pentru nastere. O nastere, oricum nu se uita. Dar mai ales una printre explozii...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Problema inghinala...nu stiu exact ce e
- 4am keratoconus de 3 ani si sunt insarcinata in saptamana 39
- 3Umflatura in zona genitala
- 1Nasterea naturala in cazul keratoconus-ului
- 3e periculos sa nasc natural daca am miopie?
- 0Inflamare a zonei genitale
- 0umflatura zona testicule - cos dar fara cap
- 4Probleme dupa nastere
- 1Umflaturi
- 1Posibila infecție chiar dacă nu am mai avut contact sexual de 3 luni?
- 1Unflatura in zona intima
- 0Umflatura intre labie și clitoris
- 2Nastere naturala la scolioza operata si probleme de bazin?
- 0Labia mare umflata si foarte dureroasa
- 0Bubițe albe pe labiile majore, ganglion inflamat
- 1Infectia dupa nasterea naturala
- 3Am nevoie de ajutor - durere in zona genitala, langa clitoris
Mai multe informații despre: Nasterea acasa umflatura in zona genitala nasterea naturala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: