umflatura la intrarea in vagin

19-11-2016
Irenne94
Nu este medic/terapeut
Irenne94
Salut ma numesc Irina am 22 de ani dupa nastere(prima)a trecut 3 ani iar de un timp incoace am observat o umflatura la intrarea in vagin este cam marisoara, se extinde cit un deget.si curge o substanta mucoasa de culoare alba.este umflatura din spate din partea anusului.ce poate fi?multumesc anticipat.macar sa stiu la ce sa ma astept.
3 comentarii
0
21-11-2016, ora 16:01
Dr. Clinica Marie Stopes
Medicina generala, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes
Buna ziua,

va recomandam sa consultati un medic ginecolog pentru a avea un diagnostic exact, doar din descriere este dificil sa se faca un diagnostic diferentiat

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
0
26-01-2017, ora 10:32
Irenne94
Nu este medic/terapeut
Irenne94
buna ziua mai am o intrebare azi vorbind cu cumnata mea mia zis ca ia vazut ficei sale ca ea aparut bubite de varicela eri seara eu am o fetita de 3 ani si eu am 22 si sunt insarcinata in a 11 saptamina ne poate afecta daca nam avut niciodata varicela nici eu nici fiica mea pot aparea ceva complicatii daca sunt insarcinata?
0
21-02-2017, ora 12:53
malina8
Nu este medic/terapeut
malina8
Buna !
Si eu sunt insarcinata tot in saptamana a 11 a si aceeasi problema ca tine o am.. sunt putin umflata la intrare in vagin si am secretie abundenta alba si groasa plus mancarimi si durere. Astazi ma duc la doctor dupa rezultatul analizelor.
Cred ca ar trebui sa mergi la un doctor ginecolog si asa lamuresti problema.
Cat despre varicela, eu cred ca ar trebui sa te feresti atat tu cat si pe cea mica.. mai ales ca esti insarcinata..
Eu am luat de la cineva acum mult timp.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: