umflatura la intrarea in vagin
Salut ma numesc Irina am 22 de ani dupa nastere(prima)a trecut 3 ani iar de un timp incoace am observat o umflatura la intrarea in vagin este cam marisoara, se extinde cit un deget.si curge o substanta mucoasa de culoare alba.este umflatura din spate din partea anusului.ce poate fi?multumesc anticipat.macar sa stiu la ce sa ma astept.
3 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa consultati un medic ginecolog pentru a avea un diagnostic exact, doar din descriere este dificil sa se faca un diagnostic diferentiat
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
va recomandam sa consultati un medic ginecolog pentru a avea un diagnostic exact, doar din descriere este dificil sa se faca un diagnostic diferentiat
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
buna ziua mai am o intrebare azi vorbind cu cumnata mea mia zis ca ia vazut ficei sale ca ea aparut bubite de varicela eri seara eu am o fetita de 3 ani si eu am 22 si sunt insarcinata in a 11 saptamina ne poate afecta daca nam avut niciodata varicela nici eu nici fiica mea pot aparea ceva complicatii daca sunt insarcinata?
Buna !
Si eu sunt insarcinata tot in saptamana a 11 a si aceeasi problema ca tine o am.. sunt putin umflata la intrare in vagin si am secretie abundenta alba si groasa plus mancarimi si durere. Astazi ma duc la doctor dupa rezultatul analizelor.
Cred ca ar trebui sa mergi la un doctor ginecolog si asa lamuresti problema.
Cat despre varicela, eu cred ca ar trebui sa te feresti atat tu cat si pe cea mica.. mai ales ca esti insarcinata..
Eu am luat de la cineva acum mult timp.
Si eu sunt insarcinata tot in saptamana a 11 a si aceeasi problema ca tine o am.. sunt putin umflata la intrare in vagin si am secretie abundenta alba si groasa plus mancarimi si durere. Astazi ma duc la doctor dupa rezultatul analizelor.
Cred ca ar trebui sa mergi la un doctor ginecolog si asa lamuresti problema.
Cat despre varicela, eu cred ca ar trebui sa te feresti atat tu cat si pe cea mica.. mai ales ca esti insarcinata..
Eu am luat de la cineva acum mult timp.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 2umflaturi dureroase
- 24Mi-a aparut o umflatura in zona genitala
- 2furuncule in zona genitala
- 12Umflatura zona genitala
- 10Problema inghinala...nu stiu exact ce e
- 5umflatura nedureroasa in zona pubiana + de o luna tusesc sec
- 5o mica umflatura in zona genitala
- 5mi s-a umflat clitorisul in partea dreapta sus si ma doare cand ating
- 3o formatiune rotunda si tare in zona liniei bikinilor
- 0umflatura in zona genitala