umflatura spate

Buna ziua,
Acum 7-8 luni de zile am observat o umflatura inestetica intre coloana vertebrala si noada fundului. Mentionez ca este destul de mare dar nu in grosime ci in latime ( cam 7-8 cm ) si destul de vizibila. Nu este dureroasa ci doar inestetica. Vreau sa stiu ce este aceasta umflatura si daca este ceva grav? Trebuie intervenit chirurgical? Va rog sa ma ajutati. Multumesc
Acum 7-8 luni de zile am observat o umflatura inestetica intre coloana vertebrala si noada fundului. Mentionez ca este destul de mare dar nu in grosime ci in latime ( cam 7-8 cm ) si destul de vizibila. Nu este dureroasa ci doar inestetica. Vreau sa stiu ce este aceasta umflatura si daca este ceva grav? Trebuie intervenit chirurgical? Va rog sa ma ajutati. Multumesc
2 comentarii

Buna ziua,
si eu am aceeasi problema. Ati aflat ce poate fi?
Multumesc,
Raluca
si eu am aceeasi problema. Ati aflat ce poate fi?
Multumesc,
Raluca

Buna ziua.
De cateva luni si eu am observat aceeasi problema. Am o umflatura la baza coloanei, destul de mare in lungime si extrem de vizibila. Nu este durereoasa si la atingere cred ca este flexibila, mobila, neosoasa.
Nu am fost inca la un control.
Rog utilizatorii de mai sus sa raspunda daca au primit raspuns in legatura cu acest aspect.
Cu multumiri,
Oana
De cateva luni si eu am observat aceeasi problema. Am o umflatura la baza coloanei, destul de mare in lungime si extrem de vizibila. Nu este durereoasa si la atingere cred ca este flexibila, mobila, neosoasa.
Nu am fost inca la un control.
Rog utilizatorii de mai sus sa raspunda daca au primit raspuns in legatura cu acest aspect.
Cu multumiri,
Oana

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Dureri genuchi
- 0Ligament încrucișat anterior
- 1Condropatie
- 0Durere tendon din spatele genunchiului
- 3Fisura menisc corn posterior
- 1Raspundeti pinteni calcaneeni
- 1Durere umar stang-polimialgie sau nu
- 1Operație de extracție a tijei din tibie
- 2Infiltratie cu Diprophos în umar după rezultat rmn
- 2Durere in spatele calcaiului drept la preadolescent