Umflatura Penis
Acum cateva zile... o saptamana maxim, mi-a aparut un cos pe penis. Am incercat sa curatz locul numai ca "s-a agravat". S-a umflata partea dreapta a penisului. Nu foarte mult, dar se simte ca un strat cu lichid intre piele si penis. Atunci cand apas partea umflata simt "carnea" penisului dinauntru (constructia) nu stiu cum sa explic, si ustura putin. si e langa partea cu acel cos care nu da semne de "vindecare", e in continuare o usoara infectie. Inca o data zic, nu e ceva foarte grav zic eu, adica nu s-a marit de doo ori, sau sa fie puroi 4 kg. Este umflat penisul in partea dreapta, putin, iar atunci cand apas ustura putin. Si cred 99, 99% ca are legatura cu acel cos pe care n-am avut ingeniozitatea sa il las in pace. Stiti cumva de la ce e? Va multumesc anticipat.
3 comentarii
acum vreo 2 luni mi-au aparut niste negi, 6 la numar si nedurerosi, in zona pubiana, la baza penisului, si alaltaieri mi-a aparut si un cos pe pielea care acopera penisul localizat aproape de baza penisului. Am incercat sa il storc si am reusit initial.
Azi am o umflatura destul de mare, cam cat un sfert din penis, pe partea dreapta si nu stiu ce sa fac. imi puteti sugera un diagnostic? Sau vreun tratament. Din cate am inteles eu de pe alte forumuri ar fi vb de HPV. Ma puteti lamuri?
Azi am o umflatura destul de mare, cam cat un sfert din penis, pe partea dreapta si nu stiu ce sa fac. imi puteti sugera un diagnostic? Sau vreun tratament. Din cate am inteles eu de pe alte forumuri ar fi vb de HPV. Ma puteti lamuri?
Buna ziua.Ma numesc bogdan! de vreo 2 luni mi-a aparut o umflatura in partea dreapta a penisului !! am pus ocmpresa cu apa rece am crezut ca va trece, dar vad ca nu trece, si pe langa asta simt si dureri ! ce ar putea fi?cat costa tratament sau operatie si unde trebuie sa ma duk ? astep raspuns multumesc
buna ziua..mi-a aparut in zona dreapta a penisului o umflatura de vreo 2 luni.as vrea sastyu ce este.am crezut ca o sami treaca dar nu a fost asa.am pus compresa cu apa rece si tot nu a trecut ! as vrea sa styu ce este, cat costa tratament/operatie si la cine sa ma duk va rog urgent !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ma doare cand ating penisul
- 7am o problema cu penisul...:(
- 5are pe penis niste bubite de mult timp... ce ar putea fi?
- 4nu stiu ce mi-a aparut pe penis
- 3penis umflat
- 2De trei zile ma ustura pe interior pielea de pe penis doar cand o trag de pe cap
- 4un fel de cosuri pe pielea penisului
- 7Bubite la baza penisului ca niste cosuri
- 2mi-a iesit un fel de cos intre penis si Testicole..help
- 1Cosuri pe penis
- 0un fel de cosuri pe penis
- 0iritatie penis
- 3Penis rosu cu o albeata
- 14Rana mica la varful penisului
- 0Ca o arsura pe pielea penisului
- 2Piele Penis Uscata
- 1Prezint usturimi ale penisului
- 3Usturime penis