cosuri pe pielea penisului de vreo 2 ani si 4 luni

17-06-2007
lovejoy_27
Nu este medic/terapeut
lovejoy_27
sunt baiat, am 17 ani si nu am mai facut sex pana acum si as vrea sa fac sex cu prietena mea dar nu stiu daca ar fi indicat deoarece de 2 ani si 4 luni mi-au aparut niste bubite ca niste cosuri care nu se sparg! nu am dat atentie pana acum dar vreau sa rezolv problema cumva... un tratament, o operatie...??? care ar fi solutia ?? este prea tarziu ??? sunt confuz din punct de vedere psihic!!! va rog dati un raspuns!!!
5 comentarii
0
17-07-2007, ora 00:00
andrei18
Nu este medic/terapeut
andrei18
si eu ma confrunt cu aceeasi problema, dar din cate am inteles este doar o problema estetica...asteptam un raspuns. va multumesc
0
01-08-2007, ora 00:00
Victorx
Nu este medic/terapeut
Victorx
salut, si cred ca am aceasta problema, la mine cosurile se afla la baza penisului, acolo unde incepe sa creasca par, si intr-adevar nu se sparg, le-am descoperit de 2 zile. mi-au aparut dupa ce am facut sex, dar protejat! Sper sa ne raspunda cineva
0
27-09-2007, ora 00:00
mircea567
Nu este medic/terapeut
mircea567
salut am acelasi probleme ca si lovejoy_27 vreau sa mi spuneti dak ai fost la doctor pana acu?
0
31-05-2010, ora 11:15
piru
Nu este medic/terapeut
piru
am si eu o problema...pe pielea penisului in lateral mi-ai aparut niste umflaturi mici ca niste cosuri dar care nu se sparg, acestea parca sunt simetrice deci miai crescut pe lateralele penisului pana sus si din ele a inceput sa-mi creasca par.va rog ajutatima...
0
20-01-2013, ora 00:33
muric21
Nu este medic/terapeut
muric21
salut.aceasi prblema ma confrutat si eu timp de 4 ani pana ce miam luat inima in dinti si am mers la medic prima dat am fost la un medic dermatolog si misa spus ca fac o iritate din cauza frecari cum ar fi o masturbare (adica dela laba) mea dat ceva crema dar nu a trecut. Mam gandit sa merg si la un urolog unde misa dat sa fac cateva analize si mia iesit o infecte in sage mea preschis un tratament in care costa un patru pastile de antibiotic finca il aveam de mai multa vreme in sange si vitamina E o cura de 14 zile si deatunci nu mai am probleme
Piru ai grija cum te razi finca poate fi si dela depilat daca zici cati creste par.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.