ce poate fi? piele penis
acum 2 luni pe preput putin mai jos mi-a aparut ca un fel de iritatie rosie in jurul penisului, cu timpul a inceput sa dispara dar sa pielea a inceput sa fie mai putin flexibila in zona aceea si sa devina uscata iar la intindere sa se faca rani din cauza ca si-a pierdut din elasticitate, iar in erectie chiar crapa tesutul, o faza asemanatoare fimozei, aici ma refer ca zona aceea de jur imprejur era din ce in ce mai stramta.De 2 sapt a inceput sa isi revina un pic dar inca persista.Alte simptome nu am, pete sau ceva asemanator.Ce poate fi? O sa merg si la un dermatolog.
3 comentarii
Probabil ai facut o balanita candidozica atunci cand ai avut zona rosie. Nu ai tratat-o la timp, iar inflamatia s-a vindecat cu cicatrice. Aceasta cicatrice este inextensibila si de aceea se fisureaza cand penisul este in erectie. Ar trebui incercat un tratament local cu topice cortizonice potente pentru a o mai "muia", iar daca acest tratament esueaza nu ramane decat o singura solutie :circumcizia !
dar nu pot spune ca este cicatrice, este o zona in care tesutul este mai putin elastic dar vad ca isi revine, am folosit de catvea ori nizoral, poate am facut o prostie dar vad ca sa mai ameliorat.
Nu cred ca este atat de grav incat sa se ajunga la circumcizie, va rog nu mai speriati oamenii, incercati sa transmiteti pe un ton mai calm, nu asa "circumcizia ! " ca toata lumea fuge de bisturiu.
va multumesc pt raspuns.
Nu cred ca este atat de grav incat sa se ajunga la circumcizie, va rog nu mai speriati oamenii, incercati sa transmiteti pe un ton mai calm, nu asa "circumcizia ! " ca toata lumea fuge de bisturiu.
va multumesc pt raspuns.
Eu nu sperii oamenii, iar cei care sunt circumcizati de la nastere sunt bine mersi, fara astfel de probleme. V-am spus doar alternativele terapeutice, iar daca realitatea va sperie, poate este mai bine sa nu o cunoasteti!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1umflatura pe penis
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 5se pare ca "ata" nu s-a rupt de la inceput.. ajutati-ma!
- 3Inflamatie rosie in varful penisului
- 3Umflatura Penis
- 3crapaturi ale pielii penisului
- 1iritatie gen cosuri pe capul penisului
- 0iritatie penis
- 1penis uscat, piele crapata, pata rosie preput!
- 0Probleme cu pielea organului genital
- 3probleme penis
- 6Luarea pielii de pe capul penisului
- 0Umflarea penisului
- 3roseata penis
- 1O problema ciudata...
- 3pielea penis umflata
- 12Inflamatie a pielii preputului desi sunt circumcis
- 1Imflamatie si iritatie penis
- 4Piele uscata in zona dintre scrot si coapse si inflamatie preput
- 1Miros penis
Mai multe informații despre: penis inflamat