penis umflat
Salut. In urma unui act sexual care a durat o ora+, in care am ejaculat de 2 ori si in care penisul nu a fost tot timpul in erectie, mi s-a umflat penisul. Nu stiu cum sa ma exprim, "capul" si restul penisului sunt normale, doar pielea care-l acopera s-a umflat, banuiesc ca e ceva muschi. De aseara pana acum s-a mai micsorat, dar tot e mare. Ce recomandati? Ar trebui sa revina la normal pana maine? In cateva zile?
3 comentarii
Prietena mea din cauza unui antibiotic a facut candida effect adverse de la antibiotic... In timpul asta am avut contact sexual si dimineata m.am trezit cu 'capul' umflat mancarimi si merg foarte des la toaleta..ce e de la facut?
Nume123 candidoza la barbati este deobicei asimptomatica. Nu cred ca in nici 24 ore de la contactul sexual a debutat la tine brusc acesta afectiune. Daca prietena ta a urmat tratament cu antibiotic foarte probabil ca a facut candidoza genitala. In acest caz ar trebui sa urmati amandoi un tratament specific antimicotic. Eu ii recomand prietenei tale un consult ginecologic, unde poate efectua un test de secretie vaginala care poate confirma prezenta sau absenta germenilor patogeni. Apoi, daca testul este pozitiv si se confirma candidoza trebuie urmat tratament in acelasi timp de ambii parteneri.
Psiholog,
Liviu Stefan
Psiholog,
Liviu Stefan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1048pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului
- 7galma pe sub pielea penisului
- 41Mi s-a rupt ata si...
- 3Help! testicole mi s-au micsorat...
- 2penis umflat
- 3Inflamatie rosie in varful penisului
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 4roseata si durere in zona penisului
- 3boli ale penisului
- 5Durere la atingerea glandului
- 2Probleme penis
- 3rana deschisa pe penis
- 0iritatie penis
- 1Penis inrosit si ceva alb pe el
- 0Usturime penis
- 0Inflamatie capul penisului
- 3probleme penis
- 3Inflamatie in zona genitala
- 1Prezint usturimi ale penisului