umflatura pe umar

buna ziua, surorii mele i a iesit o umflatura pe umar la inceput mica care cu timpul s a marit la doctor nu se duce zice ca nu are timp.lucram in italia imi poate spune cineva despre ce e vorba ce ar putea sa fie va multumesc
7 comentarii

Buna ziua!
Nu am inteles exact elementele esentiale: varsta, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice sau de alta natura etc etc.
La ce nivel anatomic este situata, care este marimea, consistenta formatiunii, legatura cu efortul etc etc??
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Nu am inteles exact elementele esentiale: varsta, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice sau de alta natura etc etc.
La ce nivel anatomic este situata, care este marimea, consistenta formatiunii, legatura cu efortul etc etc??
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

are 53 ani se ocupa cu ingrijirea caselor face curatenie umflatura este pe umar este destul de mare este tare la atingere, dureroasa mai mult nu stiu sa va explic

Buna, in ce regiune sunteti?Daca sora ta are asigurare medicala si se adreseaza medicului curant o trimite sigur sa faca investigatiile necesare, cu formatiunile astea nu e de joaca, se dezvolta si pot deveni periculoase, Pentru sanatate trebuie sa si faca timp.Sanatate multa!

ciao, suntem in reggio calabria stii cum e aici, trebuie sa faca programare iar asta dureaza ea munceste mereu, plateste casa, masa toate alea bani putini iar pentru ea nu gaseste timp eu ii spun mereu ca trebuie sa mearga la doctor dar nu ma asculta.sanatate si tie

Stii ce ma gandeam? Du-te cu ea la Pronto socorso la spitalul de care apartineti si spui ca acuza dureri puternice.Crede ma ca stiu cum este dar ajut-o intr un fel, gaseste-i eventual pe cineva sa-i tuna locul la munca pt cat are nevoie daca o interneaza.Nu e de joaca cu astea.Orice probleme mari apar de la chestiuni care nu ni se par importante.De multe ori cel in cauza treb luat si dus de mana la spital mai ales aici.

multumesc CRIS_LIA, problema e ca eu sunt la post fix zi si noapte ies doar joia.o solutie gasim noi, sper

Imi pare rau ca sunt in nord si nu va pot ajuta, spor la munca in continuare si sanatate multa, sunt convinsa ca gasiti o solutie, doamne ajuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la umarul drept
- 59Durere groaznica de umar
- 15Umar blocat, inghetat - un raspuns cat mai clar, va rog!
- 5la o miscare brusca mi se disloca umarul
- 3dureri acute umarul stang
- 16Dureri umar stang
- 7durere groaznica de umar
- 4Ma doare umarul
- 2imi sare umarul
- 2Umar îngheţat
- 1Operatie la umar dupa tenis
- 0Probleme cu umarul
- 2trosnesc umerii
- 1Dureri, intepaturi umar si ceafa pe partea stanga
- 5durere si impotenta functionala umar