Umar îngheţat
Buna ziua, as dori si eu un răspuns.Am citit si mi-am dat seama ca toate simptomele mele sunt ale acestui 'umar îngheţat'-senzatie de rece, durere la ridicarea bărbatului, la durerea lui spre spate, mă doare mai rău noaptea mai ales dacă dorm pe acea parte si noapte tot timpul trebuie sa îl ţin acoperit.Exista vreun tratament pentru aceasta boala?Am 53 de ani si sunt in perioada instalarii menopauzei, cu diferite probleme hormonale-polipi extirpati prin chiuretaje -rezultate bune biopsic.Am fost operata de curând de Hermes de disc L5-S1'.multumesc
2 comentarii
Durere la ridicarea barbatului?????...cum e aia..
Imi cer scuze, am gresit, era vorba de 'ridicarea bratului' nu stiu cum a aparut 'barbatului'si nu am recitit textul.Deci nu a fost o gluma si nici nu am dorit sa fiu vulgara.Astept totusi un raspuns.Multumesc si inca o data, scuze !
De fapt s-au strecurat mai multe greseli, probabil pentru ca scriu de pe un leptop care este folosit in limba engleza si mai scrie ce vrea el.Revin:'durere la ridicarea bratului, la ducerea lui spre spate', noaptea trebuie sa-l tin acoperit, de altfel este perioada cea mai dureroasa.am fost operata de hernie de disc L5-S1 de curand, iar perioda de instalare a menopauzei imi creeaza neplaceri.De asemenea am si un diabet usor, mentinut in limite cu diaprel-30.Nu stiu daca acestea au vreo legatura intre ele.Multumesc.
De fapt s-au strecurat mai multe greseli, probabil pentru ca scriu de pe un leptop care este folosit in limba engleza si mai scrie ce vrea el.Revin:'durere la ridicarea bratului, la ducerea lui spre spate', noaptea trebuie sa-l tin acoperit, de altfel este perioada cea mai dureroasa.am fost operata de hernie de disc L5-S1 de curand, iar perioda de instalare a menopauzei imi creeaza neplaceri.De asemenea am si un diabet usor, mentinut in limite cu diaprel-30.Nu stiu daca acestea au vreo legatura intre ele.Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10fractura trohanter umar pot sa merg la sala pentru refacere
- 3dureri la umarul drept
- 21dureri de umeri
- 8dureri in umar
- 6dureri la mana dreapta umar de doua saptamani
- 7durere umar
- 16durere umar stang
- 4luxatie, entorsa umar
- 2evitaria cocosarii
- 2imi sare umarul
- 0Dureri ale umarului dupa un accident.
- 1Durere umar si maxilar ambele in partea stanga
- 1Operatie la umar dupa tenis
- 2Umar - dezinsertii partiale infraspinos
- 3problema umar drept...
- 3Radiografie Umar+Tratament
- 3Disjunctie acromio-claviculara
- 3Periartrita umar drept-Ruptura completa supraspinos
- 1Lovitura usoara spatele umarului ROG RASPUNS RAPID
Mai multe informații despre: Umarul umarul inghetat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: