Umflătură pe cerul gurii
Bună ziua, de c-am 3 săptămâni mă confrunt cu o problemă mi-a apărut pe cerul gurii in partea dreapta chiar pe mijloc o mică umflătură ca de mărimea vârfului de băț de chibrit nedureroasă de consistență solidă (tare la atingere) o simt cu limba și se vede și puțin albă, nu știu ce poate fii mă c-am sperie la câte am citit pe net pe timpul nopții și dimineața când mă trezesc nu se mai simte așa rău (scade in dimensiune)dar după ce mănânc începe din nou să-și ia forma inițială cineva s-a mai confruntat cu așa ceva, am dat cu albastru de metilen, glicerina boraxată dar degeaba nu se retrage pentru că nu este o aftă, ce să fac vă rog un sfat
2 comentarii
1. sa consulti un stomatolog si sa excluzi toate infectiile dentare
2 sa consulti un gastro.. daca nu ai cumva o gastrita cu reflux si trebuie sa fii atent ce consumi
2 sa consulti un gastro.. daca nu ai cumva o gastrita cu reflux si trebuie sa fii atent ce consumi
Bună ziua domnul doctor Flueraru va scriu în nădejdea că mă puteți ajuta cu un sfat sunt deja 3 luni de când am această umflătură pe cerul gurii care nu-mi provoacă nici o durere dar am un disconfort deoarece o simt cu limba și se vede și cu ochiul liber deoarece a mai crescut puțin, in acest timp am ajuns la 2 medici ORL și la un chirurg maxilo-facial din judetul nostru Buzău dar care s-au c-am contrazis între ei, medicul ORL mi sa spus că am o mică deformare și că sa format un mic nodul punând baza pe faptul mâncării mai dure s-au că m-oi fi înțepat cu vreun os de pește ceea ce eu nu prea cred pentru că nu am simțit să mă fi înțepat s-au zgâriat pe cerul gurii, și că nu prezintă nici un fel de modifice de aspect, doar că este dur și să nu-mi fac griji deoarece eu mă gândeam la ce-i mai rău dar mi sa explicat că nu așa arată un cancer și să o țin sub supraveghere în caz de mai crește, , chirurgul maxilo-facial doar un minut ce sa uitat în gura mea și mi-a spus că el nu vede nimic că este osul cercului gurii mele adică eu în 36 de ani nu am simțit nimic în gura mea până acum 3 luni este de doamne ferește dar la ORL a văzut a pipăit și a confirmat că așa este cum spun și simt eu, am ajuns și la un stomatolog și să uitat dar fără să-mi facă o radiografie și a exclus faptul că ar putea fi de la dinți, nu știu ce să mai cred întrebarea mea așa voi rămâne cu aceasta umflătură de retras nu cred că se va mai retrage, sincer ar trebui să mai cer părea altui medic domnul doctor său să se accept acest lucru și să mă gândesc că nu-i nimic grav, dar capul meu tot acolo se gândește de ce și de ce nu-mi trece de atâta timp vă rog dacă puteți un sfat măcar să mă mai liniștiți puțin, pentru că m-ați ajutat mult în trecut când aveam probleme cu gâtul și tot ce mi-ați spus dvs așa a fost și pentru acest fapt vă mulțumesc din tot sufletul, am incercat să încerc o poză dar nu știu cum să procedez sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Umflatura in cerul gurii, durere usoara la apasare si mancarime.
- 3Buba in cerul gurii.
- 7Problema mea tine de ORL? Umflatura cerul gurii
- 2Umflatura cerul gurii.
- 2Ajutor copil de 10 ani are ceva crescut în cerul gurii
- 12Bășică/Bobiță mica pe cerul gurii
Mai multe informații despre: umflatura in cerul gurii