Umflatura cerul gurii.
Bună ziua. Am 46 ani și de aproximativ 4 ani port proteze dentare. De curând mai exact de circa 2 săptămâni mi-au ieșit pe partea stingă a gingiei niște punctulete mici albe. Ele sunt mici nu spumează dar ma jenează în permanenta purtarea protezei superioare leziunile fiind localizate acolo. Dar acum de 2 zile mi sa umflat și cerul gurii mai precis un punct mai rosu care doare la atingere. Cind ating cu limba zona am senzația ca zvicneste ca un nerv. Menționez ca nu cred sa fie afte pentru ca ma confrunt cu ele de circa 3 ani. Am fost la stomatolog la o săptămână de la apariția simptomelor și mi a făcut o radiografie care a ieșit relativ normal. Sus nu mai am nici un dinte sau masa iar partea de jos un dinte partea stingă și o măsea amândoi cu probleme. Nu am primit tratament. Mai precizez ca am suferit de herpes simplex 2 și am un reflux gastro esofagian pe care îl tratez cu esomeprazol și aciditatea a mai scăzut. Plus stresul cu serviciul eu lucrând în străinătate. Dacă cineva citește mica mea poveste care sper sa nu plictisească și sa mi se ierte greșelile de ortografie a-și fi recunoscător. PS.Nu mai certați medicii romani căci aici în străinătate ești tratat cu superficialitate. O seara plăcută va doresc!.
2 comentarii
cavitatea bucala.. face parte anatomica din tractul digestiv
toate formatiunile si iritatiile de pe mucoasa cavitatii bucale si faringe.. au legatur adirecta cu Alimentatia si inflamatia gastro intestinala
nu e suficient doar acel tratament
trebuie si un regim alimentar fosrte strict si corect ales
toate formatiunile si iritatiile de pe mucoasa cavitatii bucale si faringe.. au legatur adirecta cu Alimentatia si inflamatia gastro intestinala
nu e suficient doar acel tratament
trebuie si un regim alimentar fosrte strict si corect ales
Va mulțumesc frumos domnule doctor pentru ajutor. Doar o întrebare dacă nu va supăra. Este normal sa simt cind ating cu limba cerul gurii sa simt ca o zvâcnire de nerv ? Mulțumesc frumos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Umflatura in cerul gurii, durere usoara la apasare si mancarime.
- 3Buba in cerul gurii.
- 7Problema mea tine de ORL? Umflatura cerul gurii
- 2Ajutor copil de 10 ani are ceva crescut în cerul gurii
- 2Umflătură pe cerul gurii
- 12Bășică/Bobiță mica pe cerul gurii
Mai multe informații despre: umflatura in cerul gurii