Problema mea tine de ORL? Umflatura cerul gurii
Buna. In urma cu 6 saptamani mi-a aparut pe cerul gurii in partea din spate spre gat in partea stanga o unflatura. Ea nu este vizibila cu ochiul liber insa pot sa o simt cu limba. Cand a aparut era destul de mare sub forma de dom, acum dupa 6 saptamani s-a mai desumflat si forma ei este mai degraba alungita. Textura ei este tare, nu se simte ca si cum ar fi puroi ci mai degraba se simte tare, ca si cum ar fi impietrita.De cand a aparut am făcut 2 ture de antibiotic, ambele diferite deoarece am avut puroi pe amigdale si initial credeam ca asta ar fi cauza, amigdalele s-au vindecat dar unflatura e tot acolo. Medicul de familie nu are idee ce ar putea fi si m-a trimis la stomatolog. Am consultat doi medici stomatologi si ambii au spus ca nu au de ce sa imi fac griji deoarece tesutul e neschimbat, arata bine. Dar nici unul din ei nu a palpat ca sa simta umflatura cum o simt eu, adica prezenta si oarecum impietrita, repet ca la o prima vedere nu se observa nimic in neregula.
Cu toate ca am fost asigurata ca nu este nimic ingrijorator mie mi se pare ciudat ca de atata timp nu a trecut, nici nu creste nici nu scade. Radiologiile dentare nu au nimic care sa poata analiza tesutul moale al boltei palatine. Intrebarea mea este unde sa merg? In ce directie? Tine de ORL? Locatia fiind atat de neobisnuita nu prea stie nimeni cui ar trebui sa ma adresez. Imi doresc sa aflu care este problema pentru ca știu ca ceva nu este in regula, orice sfat sau sugestie este mai mult decat binevenita. Multumesc
Cu toate ca am fost asigurata ca nu este nimic ingrijorator mie mi se pare ciudat ca de atata timp nu a trecut, nici nu creste nici nu scade. Radiologiile dentare nu au nimic care sa poata analiza tesutul moale al boltei palatine. Intrebarea mea este unde sa merg? In ce directie? Tine de ORL? Locatia fiind atat de neobisnuita nu prea stie nimeni cui ar trebui sa ma adresez. Imi doresc sa aflu care este problema pentru ca știu ca ceva nu este in regula, orice sfat sau sugestie este mai mult decat binevenita. Multumesc
7 comentarii
Da. Se merge la Orl.. Pentru e endoscopie nazala.. În acea zona. Deasupra este cavitatea nazala și rinofaringele
Ce ar putea fi sau ce legatura are cu cavitatea nazala? Mulțumesc pentru răspuns
Rezultatele de pe google imi indica cancer la orofaringe, asta sa fie? Am 26 ani sunt speriata
1. mergeti la un psiholog sa trateze Frica de cancer
2. nu te mai uiti Niciodata la tine in gat.. pana nu faci o facultate de medicina. NU mai citesti informatii despre Diagnostice pe internet.citesti doar despre Alimentatie si hidratare corecta..asta vrea corpul tau...restul organismul face singur..are.. mecanisme de autovindecare
2. nu te mai uiti Niciodata la tine in gat.. pana nu faci o facultate de medicina. NU mai citesti informatii despre Diagnostice pe internet.citesti doar despre Alimentatie si hidratare corecta..asta vrea corpul tau...restul organismul face singur..are.. mecanisme de autovindecare
Domnule Doctor Flueraru va rog mult imi raspundeti si mie cand aveti timp?mii de multumiri
Adevarul este ca sunt putin ipohondra dar asta din cauza ca nimeni nu imi spune ce poate fi, si atunci sar la cele mai negre scenarii
Bună seara, ce ai făcut până la urmă cu acesta umflătură, ??Te întreb deoarece am și eu același lucru ca tine dar o am de 3 luni și tot nu-mi dispare am ajuns și la ORL, la stomatolog și la un chirurg maxilo-facial dar niciunul nu mi-a dar un diagnostic clar și concret, și iată că totuși tot mă confrunt cu aceasta problemă care îmi creează puțină panică pentru că a trecut atata timp și nu dă semne să de-a înapoi s-au să se tragă ți-aș fi recunoscătoare pentru un răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Umflatura in cerul gurii, durere usoara la apasare si mancarime.
- 3Buba in cerul gurii.
- 2Umflatura cerul gurii.
- 2Ajutor copil de 10 ani are ceva crescut în cerul gurii
- 2Umflătură pe cerul gurii
- 12Bășică/Bobiță mica pe cerul gurii
Mai multe informații despre: umflatura in cerul gurii