Umflatura labie mare
Azi la dus am observat ca am o umflatura pe una din labiile mari. Umflatura e destul de mica, cativa mm, un fel de galma., doare doar la atingere. Zona e destul de rosie, poate din cauza ca am tot frecat eu ca sa vad ce este. Acum vreo 2 saptamani m-am epilat cu lama si m-am taiat. Ce poate fi? Un cos? O cicatrice? Un chist?
13 comentarii
s-ar putea sa fie un cos mai mare din cauza unui fir de par care iese sub piele.
Da, dar problema esta ca s-a inflamat labia...
Si eu am patit tot la fel se umflase rau si speriata ca nu stiam ce e, in final am ajuns la chirurgie. Era din cauza unui fir de par care crestea sub piele si infectase locul. Cred ca si la tine e la fel. Sanatate.
sper din tot sufletul sa nu ajung la chirurgie..
si eu iti doresc la fel, eventual daca vezi ca se colecteaza intr-un loc ia un antibiotic. la mine nu se colectase intr-un loc si m-au taiat. Sanatate iti doresc si sper sa iti fie bine.
problema e ca mi s-a inflamat si labia mica, aproape de vagin.si ma mananca ingrozitor...
sanatate multa isi doresc si revino sa spui ce ai facut.
Am fost la control, mi-a luat secretie. Mi-a pus ca diagnostig vulvovaginita si bip, mi-a dat ovule si supozitoare. Acum astept rezultatul secretiei...
buna ziua am o problema si va rog a ma indruma ce sa fac de vreo 4 zile mi sa unflat labia stanga si ma doare ingrozitor am crezut ca este un cos dar nu are cap...am inceput sa iau augmentin si mi sa unflat acum ma doare si piciorul...la ce medic as putea merge si ce ar putea fi...este o durere ingrozitoare...mi se desunfla dar ramane ca o galma dureroasa...va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3normal sau nu?
- 4umflaturi pe labii = negi vaginali?
- 3este alergie sau ce?
- 7cosuri pe labiile mari, de jur imprejurul clitorisului HELP!
- 3Labiile mici umflate..
- 4bubite mici pe labiile mici
- 4umflatura pe labiile mici = herpes genital?
- 12cosuri pe labiile mici
- 4glande cu puroi
- 6nodul dureros pe labia exterioara
- 3inflamare labie stanga
- 1labii cu mancarimi
- 11Bubite usturatoare pe labiile interioare
- 1bubite albe pe labiile mici
- 0Labiile mici
- 0Vizita la ginecolog? Este o problema?
- 0Ganglioni pe labiile mari în sarcina
- 0Innegrirea labiilor
- 0Nodul umflatura labie
Mai multe informații despre: Labiile umflatura pe labii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: