labii cu mancarimi
buna!!de aproape jumatate de an am niste mancarimi pe labiile mari, in jurul vaginului care se extind pana in zona inghinala(la stinghia piciorului).zona aceasta este mai rozie fata de restul pielii din jur iar cand ma scarpin pielea se descuameaza.mancarimile sunt intense si sacaitoare.nu am nici un fel de scurgere.va rog sa imi raspunde-ti daca stiti ceva. si daca e vreun tratament.va multumesc!!
1 comentarii
Nu ai specificat daca ai de o jumatate de an continuu sau reapare si dispare de o jumatate de an?
In fine...trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa mergi la doctor deoarece nu te joci cu asa ceva.
Este vorba de o ciuperca si daca nu ti se pare asa grav, este.
Poate sa apara si daca in zona intima te speli cu gel de dus, deoarece partea aceea este foarte sensibila si difera de la corp la corp sau poate ph tau este scazut.
Asa ca incearca sa te speli cu ceai de musetel, galbenele si daca vrei totusi sa te mai speli si cu altceva incearca gelurile intime avizate de doctori care le gasesti in farmacii, dar nici cu dala nu e bine sa te speli din abundenta.
Multa sanatate!
In fine...trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa mergi la doctor deoarece nu te joci cu asa ceva.
Este vorba de o ciuperca si daca nu ti se pare asa grav, este.
Poate sa apara si daca in zona intima te speli cu gel de dus, deoarece partea aceea este foarte sensibila si difera de la corp la corp sau poate ph tau este scazut.
Asa ca incearca sa te speli cu ceai de musetel, galbenele si daca vrei totusi sa te mai speli si cu altceva incearca gelurile intime avizate de doctori care le gasesti in farmacii, dar nici cu dala nu e bine sa te speli din abundenta.
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3normal sau nu?
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 2mi sau umflat labiile...
- 2marirea exagerata
- 3Labiile mici umflate..
- 3va rog raspuns.sunt f f f speriata
- 12cosuri pe labiile mici
- 6rani pe labii ca niste taieturi
- 1Labie mare umflata
- 5puncte de grasime intre labiile mici si cele mari
- 5umflaturi si mancarimi vaginale + scurgere urat mirositoare
- 10De ce la unele femei cresc labiile mici mai mult decat trebuie?
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 0Ajutati-ma va rog - labii umflate
- 0Umflaturi nedureroase
- 3Descuamare piele de pe labii
- 0Innegrirea labiilor
- 0Abces labie mica
- 0Bube și scurgere în zona intima
Mai multe informații despre: Labiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: