bubite albe pe labiile mici
De luni bune ma confrunt cu o problema majora. Pe labiile mici mi-au aparut niste cosuri mici si albe. In urma contactului sexual, partenerul a fost manifestat cu un tip de streptococ, fiind nevoit sa faca penicilina injectabil.Contactul sexual a avut loc la 2 luni dupa ce am observat bubitele. Ma asteptam sa treaca cu o igiena corecta... Mentionez ca am pe limba ceva alb. Lesin de la orice tip de injectie. Ce tratament ar trebui sa incerc? E bine daca incep cu un Canesten, in cazul in care este candida? Iar daca nu se trece sa iau un tip de antibiotic? Multumesc anticipat! M-ati ajuta foarte mult!
1 comentarii
Buna ziua,
Este indicat sa faceti un examen de secretie vaginala si cultura din secretie. In urma celor doua analize se poate afla ce infectie aveti si cu ce poate fi tratata. In ceea ce priveste cavitatea bucala, puteti sa va adresati unui medic ORL-ist care sa va examineze si sa va prescrie un tratament. Nu este indicat sa va tratati in lipsa unei consultatii.
O zi placuta!
Este indicat sa faceti un examen de secretie vaginala si cultura din secretie. In urma celor doua analize se poate afla ce infectie aveti si cu ce poate fi tratata. In ceea ce priveste cavitatea bucala, puteti sa va adresati unui medic ORL-ist care sa va examineze si sa va prescrie un tratament. Nu este indicat sa va tratati in lipsa unei consultatii.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ati mai auzit de asa ceva
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 4umflaturi pe labii = negi vaginali?
- 3mi-au aparut pe interiorul 'buzelor' niste bubite mici si albe
- 2mi sau umflat labiile...
- 6bubite dureroase
- 5mi-a aparut pe marginea labiei superioare o umflatura
- 4de cateva zile am mancarimi la nivelul labiilor inferioare si in acelasi timp ma si ustura
- 3alergie in zona labiilor
- 7Mici leziuni in zona genitala
- 11Bubite usturatoare pe labiile interioare
- 6prurit si roseata vaginala.. cred ca e candida
- 1umflaturi labii mici
- 2escrescenta pe labia stanga
- 2O 'mergeluta' sub piele in zona labiilor mici
- 0Perechea de labii mici
- 2Tăietură din greșeală pe labiile mici Urgent
- 1Un raspuns cat mai rapid va rog! alunita neagra pe lambia stangă
- 0Bube și scurgere în zona intima
Mai multe informații despre: Labiile