labia mica stanga si dreapata deformate si lungite
buna ziua ma numesc mirela si am 23 de ani.sunt casatorita de 4 ani si am un baietel nascut prin cezariana de 2ani jumate.viata sexuala mi-am inceput-o la 17 ani jumate si am avut mereu probleme in legatura cu dorinta de a conclude un act sexual!cu sotul meu acelasi lucru...nu am niciodata pofta de a face dragoste, tin sa mentionez ca sunt mereu gasita cu infectii vaginale desi sunt o persoana obsedata cu curatenia intima nu-mi lipseste detergentul intim si curatirea cu apa si detergent de 2ori pe zi si nu numai infectiile sunt problema mea ci si faptul ca am avut dintodeauna probleme cu menstruatia aceste agravandu-se dupa ce am nascut de aceea iau anticonceptionale de mai bine de un an.de vreo 5 ani mi se intampla ceva destul de ciudat labia mica stanga si dreapta sunt deformate, au o culoare ciudata si sunt lungite iar aspectul nu e unul chiar placut!problema peste problema pana am inceput sa cred ca poate fi vorba de vreo boala dar din pacate la o varsta asa de mica nimeni nu ia nimic in serios zicand ca bolile de cancer tumori si altele apar mult mai tarziu!sunt speriata la maxim va rog mult sa-mi dati un sfat ce ar trebui sa fac, analize, tratament o vizita la un medic orice sfat e bine venit!va multumesc mult si sper ca povestea mea nu e prea lunga si plictisitoare
2 comentarii
Ar trebui sa mergi mai degraba la un psiholog sau la un medic homeopat. Exista remedii homeopate vindecatoare pt. aceasta frica exagerata de boala, mai ales de cancer si mai ales dublata de mania curateniei si a igienii.
Citeste in internet de remediul Arsenicum album, poate te regasesti.
De "detergent intim" nu am auzit inca, dar banuiesc ca exista orice si probabil de la el ti se trage desfigurarea labiilor mici. Medicul homeopat iti poate vindeca cu acelasi remediu si problemele menstruale si ce mai ai, deci se merita mai mult sa apelezi la un medic homeopat, insa trebuie gasit unul cu adevarat bun (Dr. Ileana Rindasu sau Fundatia Similinum ib Buc. de exemplu)
In orice caz, nu ai nimic care sa ajunga macar la 100 km de cancer sau de o boala grava sau tumoare, - de cancer la labii nu cred ca auzit nimeni pana acum - nu stiu ce carti citesti in timpul liber sau poate le scrii singura.
Ai grija, caci convingerea ca ai o boala induce simptome si este foarte periculos sa gandesti asa cum o faci acum. Chiar ieri mi-a spus o pacienta ca s-a vindecat de o boala care a avut-o cam 10 ani in momentul in care a realizat la ultima investigatie - dupa zeci de investigatii facute - ca NU ARE DE FAPT NIMIC si ca totul a fost in mintea ei. Din acel moment a putut sa manance orice si boala a disparut ca prin farmec, fara nici un tratament.
Iata ce poate face gandul prost si obsesiv.
Lasa labiile in pace, ca si detergentul acela caci chimicalele sunt mai periculoase decat microbii. De microbi corpul poate scapa, dar de efectele de la chimicale ba !
Sanatate, la labii sau unde doresti.
Citeste in internet de remediul Arsenicum album, poate te regasesti.
De "detergent intim" nu am auzit inca, dar banuiesc ca exista orice si probabil de la el ti se trage desfigurarea labiilor mici. Medicul homeopat iti poate vindeca cu acelasi remediu si problemele menstruale si ce mai ai, deci se merita mai mult sa apelezi la un medic homeopat, insa trebuie gasit unul cu adevarat bun (Dr. Ileana Rindasu sau Fundatia Similinum ib Buc. de exemplu)
In orice caz, nu ai nimic care sa ajunga macar la 100 km de cancer sau de o boala grava sau tumoare, - de cancer la labii nu cred ca auzit nimeni pana acum - nu stiu ce carti citesti in timpul liber sau poate le scrii singura.
Ai grija, caci convingerea ca ai o boala induce simptome si este foarte periculos sa gandesti asa cum o faci acum. Chiar ieri mi-a spus o pacienta ca s-a vindecat de o boala care a avut-o cam 10 ani in momentul in care a realizat la ultima investigatie - dupa zeci de investigatii facute - ca NU ARE DE FAPT NIMIC si ca totul a fost in mintea ei. Din acel moment a putut sa manance orice si boala a disparut ca prin farmec, fara nici un tratament.
Iata ce poate face gandul prost si obsesiv.
Lasa labiile in pace, ca si detergentul acela caci chimicalele sunt mai periculoase decat microbii. De microbi corpul poate scapa, dar de efectele de la chimicale ba !
Sanatate, la labii sau unde doresti.
buna helpos si multumesc pentru sfat.am uitat sa precizez ca nu stau in romania(italia) si cu detergentul intim m-am exprimat gresit..aici gasesti in comert multe produse pentru igiena intima.e acelasi lucru cum mergi sa cumperi o spuma de baie pe care o folosesti pentru corp, un sampon pe care il folosesti pentru par asa e acest gel intim pe care il folosesti in igiena intima.am devenit obsesdata pentru ca in timpul sarcinii eram mereu gasita cu infectii urinare si asta mi s-a zis ca din cauza faptului ca sunt sensibila cand merg la baie nu ca sa fac pipi dar altceva trebuie sa ma spal pentru ca se pot produce foarte usor infectii mai ales in cazul persoanelor sensibile!cu labiile ma ingrijoreaza aspectul lor si nu faptul ca as avea vreo boala la labii.ma ingrijoreaza faptul ca nu am niciodata nevoia de., ca menstruatie e fff neregulata daca nu iau anticonceptionale, dupa ce am nascut nu mi-a venit un an desi nu am alaptat decat 2saptamani si ca in timpul actului sexual simt mai mereu durere si senzatia de a merge la baie imediat!multumesc inca o data si sper ca acum te-am lamurit mai mult!o zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Umflatura pe labia externa-majora
- 2in timpul actului sexual am observat ca mi s-au umflat foarte tare labiile
- 3este alergie sau ce?
- 9labia mare umflata (rog raspunsuri numai de specialitate)
- 4bubite mici pe labiile mici
- 3va rog raspuns.sunt f f f speriata
- 3alergie in zona labiilor
- 12cosuri pe labiile mici
- 8incertitudine mare
- 4Labii "mari"
- 3inflamare labie stanga
- 7Mici leziuni in zona genitala
- 1bubite albe pe labiile mici
- 0Umflaturi nedureroase
- 0Ganglioni pe labiile mari în sarcina
- 0Labia mare umflata si foarte dureroasa