Umflatura urmata de durere in spatele urechii drepte
Buna ziua,
De cateva zile am remarcat o umflatura in spatele urechii drepte care ma doare numai cand incerc sa o masez. Precizez ca nu am fost racit si am avut si oreion in copilarie deci se exclude aceasta varianta. Umflatura pleaca din spatele urechii si coboara spre lobul urechii. Ma puteti sfatui ce ar trebui sa fac inainte de a merge la un consult ? Multumesc
De cateva zile am remarcat o umflatura in spatele urechii drepte care ma doare numai cand incerc sa o masez. Precizez ca nu am fost racit si am avut si oreion in copilarie deci se exclude aceasta varianta. Umflatura pleaca din spatele urechii si coboara spre lobul urechii. Ma puteti sfatui ce ar trebui sa fac inainte de a merge la un consult ? Multumesc
6 comentarii
sa nu mai masezi acea zona
buna ziua mie mi-a iesit in partea stanga dupa ureche
doua noduri.pe vena ce sa fac sau ce inseamna?????va multumesc
doua noduri.pe vena ce sa fac sau ce inseamna?????va multumesc
inseaman ca undeva.. nas, gat, ureche, dantura.. aveti un focar de infectie
luni mergi la stomatolog si ORL.. sa vezi unde este cauza
luni mergi la stomatolog si ORL.. sa vezi unde este cauza
Buna ziua
Am o fetita de 8 ani acum trei ani i s-a inflamat un ganglion fiind diagnosticata initial cu oreion gresit se pare dupa doua saptamani era foarte umflat si dur a primit tratament cu augmentin si nurofen un set de analize si problema s-a rezolvat dupa doi ani si jumatate problema a reaparut din nou a fost tratata cu antibiotic si nurofen s-a rezolvat dupa alte doua luni problema a reaparut am mers la ORL gatul si urechile aveau aspect normal am facut si un set de analize care au iesit normale dupa spusele doamnei doctor din nou antibiotic nurofen si s-a rezolvat.Acum acuza din nou dureri in spatele urechii.
Intrebarea mea e sunt normale aceste episoade pentru un copil sau ar putea ascunde un diagnostic grav?
Va multumesc
Cu stima Stanciu Alina
Am o fetita de 8 ani acum trei ani i s-a inflamat un ganglion fiind diagnosticata initial cu oreion gresit se pare dupa doua saptamani era foarte umflat si dur a primit tratament cu augmentin si nurofen un set de analize si problema s-a rezolvat dupa doi ani si jumatate problema a reaparut din nou a fost tratata cu antibiotic si nurofen s-a rezolvat dupa alte doua luni problema a reaparut am mers la ORL gatul si urechile aveau aspect normal am facut si un set de analize care au iesit normale dupa spusele doamnei doctor din nou antibiotic nurofen si s-a rezolvat.Acum acuza din nou dureri in spatele urechii.
Intrebarea mea e sunt normale aceste episoade pentru un copil sau ar putea ascunde un diagnostic grav?
Va multumesc
Cu stima Stanciu Alina
Buna seara de 2-3 zile mi-a aparut o umflatura in spatele urechii drepte putin dureroasa la atingere metionez ca am fost racit ce credeti ca ar trebui sa fac nu am mai intalnit asa ceva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Galma langa ureche
- 7durere ureche stanga
- 7problema cu urechea
- 7durere acuta ureche si dinti
- 3durere de ureche, la masticatie
- 3Dureri urechea stanga
- 2Ma dor urechile dupa ce am fost la mare!
- 4Umflatura dupa urechea dreapta
- 3dureri cap, ureche
- 1Umflături Ureche
- 4umflatura in spatele urechii
- 3Umflatura dupa ureche
- 3umflaturi ureche
- 8Durere de ureche persistenta
- 1Durere de ureche insotita de dureri de dinți inclus maxilar
- 1Durere cap si ureche
- 2Durere de ureche
- 8Intrebare ganglion si durere ureche
- 1umflatura in spatele urechii langa maxilar