o umflatura in zona genitala
Am de mai bine de 1 an o umflatura in zona genitala in exterior. Este dureroasa, dar nu tot timpul. Ce ar putea fi? O infecţie? Se intampla ca atunci cand merg mult pe jos si obosesc sa am dureri mari la ovarul stang si am si scurgeri. Imi puteti spune daca e ceva grav sau nu? Va multumesc.
6 comentarii
Ar fi necesar un consult si, probabil, cateva analize foarte simple. Ipoteza unei afectiuni infectioase este prima care trebuie luata in calcul.
buna ziua.ma numesc alina, am 18 ani, si de o saptamana mi-a aparut o umflatura pe labia stanga, in interior.este rotunda si ajunge foarte adanc.umflatura are forma unei bile insa continua aroape pana la anus, fiind foarte adanca.ma doare nespus de tare, mai ales in anumite pozitii(stand pe scaun, in picioare, in timp ce merg).am decis sa raman o saptamana acasa, sa vad cum reactioneaza, iar daca nu am sa consult un ginecolog.totusi care este parerea voastra?multumesc foarte mult.
am uitat sa adaug faptul ca am o igiena stricta, si am grija de mine.precizez faptul ca am facut exercitii pt abdomene.multumesc.
Buna ziua, am si eu o problema asemanatoare, azi dimineata cand faceam dus am observat si eu o umflatura destul de maricica in zona genitala, e si putin dureroasa si ma tem sa nu fie vreo infectie. Nu am avut niciodata contact sexual dar stiu ca unele BTS'uri se pot lua si prin alte mijloace. Problema mea cea mai mare e ca sunt in turcia momentan, defapt doar in iunie ma intorc acasa si nu stiu ce tratament as putea face aici, imi puteti recomanda o crema sau ceva de genul pe care as putea sa o cumpar din farmacie fara prescriptie medicala?
am fost la medic, mi-a spus ca am foliculita.am urmat un tratament cu oxacilina injectabil si tablete.durerea a disparut dar, umflatura a ramas acolo.in pozitia ghemuit se simte foarte bine, chiar mai mult se observa.ma deranjeaza sa o stiu acolo.ce as putea sa fac?????
am o umflatura in interiorul zonei genitale aparuta in a doua zi a tratamentului cu dalacin ovule.am avut citologie tip 2 asociata cu inflamatie.ce poate fi umflatura asta?de ce a aparut in timpul tratamentului?
afecteaza cu ceva daca am relatii sexuale cusotul meu?
afecteaza cu ceva daca am relatii sexuale cusotul meu?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3zona genitala rosie, mancarimi, cojite care daca le rup sangereaza
- 3pare un cos in zona genitala
- 3tratament pt metroanexita bilaterala si cervico veginita, am uitat sa-i spun de anticonceptionale
- 2miros neplacut in zona genitala
- 4problema in zona genitala
- 5macmiror complex pt barbati: cum se aplica, de cate ori, ce cantitate?
- 3Usturime groaznica
- 3durere genitala care nu trece
- 6ajutati-ma va rog... ce boala as avea: mi-a aparut o iritatie in zona genitala
- 8mi-a aparut ceva in zona genitala...
- 6de cateva zile ma mananca si in interior si in exterior zona genitala
- 3Secretie Umezeala zona genitala
- 7Mici leziuni in zona genitala
- 1Rani in zona genitala
- 4m-am lovit in zona genitala.. in timp de invatam sa merg cu bicicleta
- 13carne crescuta in zona genitala
- 7mancarimi in zona genitala
- 0Zona tare+durere
Mai multe informații despre: umflatura in zona genitala zona genitala