o mica umflatura in zona genitala
de 3 luni am o mica umflatura in zona genitala, aproape de incheietura piciorului in partea dreapta. inainte de menstruatie dispare...iar dupa iar apare si atunci ma doare un pic vreo 2 zile, dar dupa aceea nu ma mai doare. ce ar putea fi?
5 comentarii
buna ziua
de cateva zile mi-a aparut o mica umflatura in zona organelor genitale in partea stanga de marimea unui bob de mazare, de culoare rosie, doare fffff putin cand ating mai insistent.
nu stiu ce ar putea sa fie si ce sa fac
mentionez ca mi-am inceput viata sexuala acum o luna dar imi e frica sa merg la ginecolog, si mie frica sa nu afle mama ca nu mai sunt virgina
deea(16 ani)
de cateva zile mi-a aparut o mica umflatura in zona organelor genitale in partea stanga de marimea unui bob de mazare, de culoare rosie, doare fffff putin cand ating mai insistent.
nu stiu ce ar putea sa fie si ce sa fac
mentionez ca mi-am inceput viata sexuala acum o luna dar imi e frica sa merg la ginecolog, si mie frica sa nu afle mama ca nu mai sunt virgina
deea(16 ani)
nu trebuie sa-ti fie frica de ginecolog. ar trebui sa-ti fie frica mai degraba de ceva neprevazut sau grav. desi eu personal consider ca mai puteai astepta 1-2 ani pana sa-ti incepi viata sexuala totusi iti dau un sfat; mergi la medic! mai bine iti faci griji degeaba decat sa regreti mai tarziu. depinde si unde anume ai umflatura aceea: interior, exterior, pe labiile mari sau mici, langa sau pe clitoris? nu ai specificat unde anume.
in functie de zona unde se afla poti deduce cauza: o iritatie, o infectie, o alergie, etc.
am si eu o problema :de cateva luni am o umflatura in zona genitala, cam cat o boaba mica de strugure, dar nu ma doare la atingere, ce as putea face sa imi treaca ?ma poate ajuta cineva ?
Buna seara am si eu o problema.Mi'a aparut o umflatura in zona genitala, in partea dreapta, aproape de incheietura piciorului. Cand ating doare.Cu cat apas mai tare cu atat doare mai tare.Si am apasat putin mai tare si a iesit ca de la un puroi.Un lichid alb.Inca mai sunt virgina. Dar de mers la ginecolog sau doctor chiar nu as vrea as fi foarte bucuroasa daca m'ati ajuta si pe mine sunt putin speriata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pare un cos in zona genitala
- 6Cosuri mari in zona genitala
- 5infectie urinara si iritatie in zona vaginala-va rog ajutati-ma
- 6scurgere alb-galbuie - este grav?
- 2pete albe in zona genitala
- 6candidoza in zona genitala
- 4problema in zona genitala
- 6o virgina la 45 de ani poate face spalaturi vaginale?
- 6dificultati la contact sexual si nu numai
- 3am si eu o nelamurire
- 18umflatura (nodul?) zona inghinala
- 6usturimi genitale
- 2De cateva luni am usturimi si arsuri in zona genitala
- 4m-am lovit in zona genitala.. in timp de invatam sa merg cu bicicleta
- 0Dunga rosie mov in zona genitala
- 1Secretie alba, galbuie
- 8Rani intre vulva si perineu
- 1Nodul dureros penis
- 0Umflatura fix la intrare in vagin
- 4Perete vagin umflat?