Umflatura la gat
Buna, AS avea o intrebare, de cateva luni am o umflatura la gat in partea stanga, am fost la orl, a zis ca nu e ganglionul si ca trebuie SA merg la dentist, deoarece mi-am scos maselele de minte si poate sunt ceva urmari. La dentist mi s-a spus ca nu este DIN cauza procedurii. Vreau sa specific ca inca nu pot SA imi deschid complet gura, dar mi s-a spus ca dureaza o luna doua pana isi revine, dar tot nimic, am un fel de blocaj in partea stanga langa lobul urechii. Umflatura la gat ma deranjeaza cateodata si la inghitire, imi este frica SA nu fie ceva Mai grav...pt ca si fumez de cativa ani. Mai am un consult la orl, dar pana atunci daca puteti SA ma ajutati cu un raspuns va rog. Ce ar putea fii? Multumesc.
3 comentarii
1 faci o ecografie pentru regiunea cervicala
o sa se vada daca este ganglion sau este inflamata o glanda salivara
2 daca nu se normalizeaza cu deschiderea gurii..
e cazul sa cauti un medic de Chirurgie Maxilo-faciala este de specialitatea lor problemele de articulatie
o sa se vada daca este ganglion sau este inflamata o glanda salivara
2 daca nu se normalizeaza cu deschiderea gurii..
e cazul sa cauti un medic de Chirurgie Maxilo-faciala este de specialitatea lor problemele de articulatie
Off topic : domnule doctor, imi puteti da un raspuns la problema pe care am expus-o pe acest site cu titlul "imi aud vocea in ureche" ? (voi sterge acest mesaj ). Va rog mult !
Multumesc frumos, astazi am fost DIN nou la orl si m-a trimis la o clinica SA imi fac o Endoscopie, am programare abia pe 10.11, totusi a zis ca DIN punctul lui de vedere nu este o tumoare si ca probabil DIN cauza muschiului, si a deschizaturii incomplete care dureaza de atata timp s-a umflat. O SA stiu Mai multe dupa Endoscopie. M-a apasat cu degetul pe muschi, intre umar si gat si am o durere foarte mare. De fapt partea stanga a acelei zone o simt parca tot timpul incordata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Umflatura + presiune anormala in regiunea gatului
- 5Mi-a aparut o umflatura in zona gatului urmata de mici dureri
- 7Sunt foarte speriata de cand am aflat de galma la gat. Ajutati-ma!
- 1Galma gat partea dreapta
- 1umflaturi la gat
- 1Gat mai umflat in partea dreapta
- 3Ganglion laterocervical marit, colectat fluid prin FNA apoi marit din nou
- 1Umflatura vizibila in gat
- 2Lipom sau furuncul?
- 1Este grav?? in spatele gatului, langa o alunita mare, o mica umflatura tare si imobila
- 1Poate fi vorba de cancer?
- 2Posibil ganglion?
- 3Galma/umflatura la gat
- 5Umflatura zona cervicala adolescent
- 0Nodul tiroida?
- 1Umflatura dupa lobul urechii si maxilar
- 1Cocoasa pe gat
- 1Umflatura dureroasa gat
- 2Umflatura gat
Mai multe informații despre: umflatura la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: