Poate fi vorba de cancer?
Buna ziua!
In Decembrie 2019 am făcut o amigdalita. Am urmat tratamentul dat de medic și mi-a trecut, însă am rămas cu o umflatura la nivelul gâtului pe partea dreapta care este prezenta și azi in Martie 2020... nu știu ce ar putea fi in afara de cancer...pentru ca nu e mobila și nici dureroasa, iar vocea îmi este mai mereu răgușită.
Când am fost la medicul de familie am menționat aceasta problema, însă doctorița nu a precizat nimic ca ar fi in neregula, însă ma frământa acest gând, deoarece nu dispare. Și in situația de fata, stand in carantina din cauza Covid-19, nu am cum sa apelez la un medic. Credeți ca poate fi vorba de cancer? Menționez ca fumez de aproape 5 ani.
In Decembrie 2019 am făcut o amigdalita. Am urmat tratamentul dat de medic și mi-a trecut, însă am rămas cu o umflatura la nivelul gâtului pe partea dreapta care este prezenta și azi in Martie 2020... nu știu ce ar putea fi in afara de cancer...pentru ca nu e mobila și nici dureroasa, iar vocea îmi este mai mereu răgușită.
Când am fost la medicul de familie am menționat aceasta problema, însă doctorița nu a precizat nimic ca ar fi in neregula, însă ma frământa acest gând, deoarece nu dispare. Și in situația de fata, stand in carantina din cauza Covid-19, nu am cum sa apelez la un medic. Credeți ca poate fi vorba de cancer? Menționez ca fumez de aproape 5 ani.
1 comentarii
este un simplu ganglion... care nu se micsoreaza fiindca ai un fariinge mereu iritat de la acidul gastric
Renunta la toate acidulatele, citricele, otet, lamai, usturoi, , , ,
trateaza refluxul gastro eosfagian..si no sa mai ai nici laringite si nici amigdalite
Renunta la toate acidulatele, citricele, otet, lamai, usturoi, , , ,
trateaza refluxul gastro eosfagian..si no sa mai ai nici laringite si nici amigdalite
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Mi-a aparut o umflatura in zona gatului urmata de mici dureri
- 1umflatura mica la baza gatului chiar in mijloc
- 3Umflarea fetii partea dreapta, gatului si manii
- 3Umflatura la gat
- 1Galma gat partea dreapta
- 1umflaturi la gat
- 3Ganglion sau umflatura sub barbie
- 1Gat mai umflat in partea dreapta
- 0umflatura ca un nod pe gat
- 1Umflatura vizibila in gat
- 0Mi-a iesit ceva pe gât in partea stângă