Sunt foarte speriata de cand am aflat de galma la gat. Ajutati-ma!

24-08-2013
bartolo
Nu este medic/terapeut
bartolo
Pt domnul doctor FLUERARIU VALERIU

buna, va rog sa ma ajutati, pe data de 4 august mi, a iesit o unflatura sub barbie, m, am dus urgent la medicul de familie care mi, a prescris pt 5 zile amoxacilina 1 la 6 ore la care nu mi, a trecut nimic, m, am dus apoi la medicul orl care mi, a dat din nou antibiotic pe 3 zile ciprinol de 500mg 1 la 12 ore si pastle aulin 1 la 12 ore, am luat si tratamentul acesta si nu mi, a trecut nimic, m, am dus apoi sa fac o ecografie la care domnul doctor mi, a zis ca am un chist de 0, 8cm submentonier(probabil inflamator fara vascularizatie) si inca unul mai vechi de 0, 6cm submandibular drept, ambii chisti sub piele fara adp latero cervicale fara modificari tiroidiene, sunt foarte speriata de cand am aflat de galma asta ceo fi ea nu mai dorm nici noptile am 29 de ani si mie frica foarte tare sa nu fie vorba despre altceva, nu am fost racita in ultima perioada, mentionez ca am o masea pe partea stanga sus cred ca maseaua de minte e, care ma doare daca ating mancare la ea, nu mananc in partea stanga de ceva vreme dar nu am infectie nu am nimic cred ca e doar nervul maselei care ma doare doar daca dau mancare, va rog ajutati, ma ajutati, ma astept raspuns
7 comentarii
0
26-08-2013, ora 10:17
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
ganglionul este din cauza danturii
nu e cazul de emotii exagerate
mergeti si rezolvati toate problemele dentare si peste 3 saptamani dispare de la sine
0
26-08-2013, ora 10:20
bartolo
Nu este medic/terapeut
bartolo
va multumesc foarte mult, voi merge sa rezolv cu dantura, multumesc
0
31-05-2014, ora 16:38
bartolo
Nu este medic/terapeut
bartolo
pt | Dr. Flueraru Valeriu - ORL buna, ziua vreau sa mentionez ca am tratat toate problemele dentare iar umflatura la gat e la fel in acelasi loc, va rog sa, mi dati un sfat imi este frica, ma gandesc doar acolo, nu stiu sigur poate mi se pare dar uneori cand vorbesc parca ragusesc, persoanele de langa mine au spus ca mi se pare mie dar eu asa simt, vreau sa mai mentionez ca in fiecare dimineata am flegma in gat putina dar o simt acolo, eu nu fumez am fumat dar m, am lasat de vreo 4 ani, umflatura o am cam de un an va rog sa, mi raspundeti si sa, mi dati un sfat, multumesc, nu am mai mers la nici un control pt umflatura pt ca m, am temut
0
01-06-2014, ora 19:50
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
faceti o Ecografie a regiunii cervicale sa se afle daca este ganglion limfatic sau chist...
0
01-06-2014, ora 19:51
bartolo
Nu este medic/terapeut
bartolo
PT DR VALERIU F, buna ziua ecografia este aceasta am facut, o acu un an chist de 0, 8cm submentonier(probabil inflamator fara vascularizatie) si inca unul mai vechi de 0, 6cm submandibular drept, ambii chisti sub piele fara adp latero cervicale fara modificari tiroidiene,
0
02-06-2014, ora 22:01
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
un chist.. daca NU creste.. nu pune probleme
daca creste se opereaza
incearca sa faci investigatii pentru paraziti intestinali, am citit ca multe din chisturile interne au la origine parazitii intestinali
0
03-06-2014, ora 12:51
bartolo
Nu este medic/terapeut
bartolo
PT DOCTORUL F.VALERIU va doresc multa sanatate, sunteti o persoana cu un mare caracter
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noduli la gât (noduli limfatici laterocervicali, noduli tiroidieni)
  •